Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prizivanje odlazi u Englesku
Nastavak horora "Prizivanje" odvest će Eda i Lorraine Warren u Englesku i to u potragu za slavnim poltergeistom iz Einfielda

"Prizivanje" odlazi u Englesku

 Nastavak velikog hita 2013. godine, horora Prizivanje, najavljen je još u lipnju iste godine, no  izlazak nastavka je prošle godine odgođen za godinu dana (izvorno je bio najavljen za jesen 2015.). Uz nekoliko prepreka, prvenstveno odustajenje Jamesa Wana od režije nastavka, produkcija se vratila na pravi put uključujući i sam povratak Wana projektu. 

Film je svoj uspjeh oslikao i pripadajućim spin offom Annabelle, koji je osvojio kino publiku 2014. godine. 

Nagađanja o radnji nastavka filma su se čini se pokazala istinitima, a James Wan je potvrdio da će se novi film preseliti iz ruralnog SAD-a u središte Velike Britanije, London.

Naime, u londonskoj četvrti Einfield dogodio se glasoviti slučaj demonskog opsjedanja. Slučaj poznat pod nazivom poltergeist iz Einfilda, u kojem su dvije sestre bile opsjedane, istraživali su i bračni par Warren.

Radnju nastavka Wan je potvrdio i na Instagramu znakovitom fotografijom, a za ScreenCrush je prokomentirao kako će novi film imati drugačiju atmosferu, a toj novoj "vibri" se i te kako veseli. 

 

A very nice day to stumble into this quaint neighborhood. #Enfield

A photo posted by James Wan (@creepypuppet) on

Film će dakle ipak režirati James Wan prema scenariju kojeg su pripremili Carey Hayes i Chad Hayes. Naravno, u nastavku ćemo vidjeti i povratak bračnog para Warren, kojeg su utjelovili Vera Farmiga i Patrick Wilson.

Za sada, a nadamo se i konačno, prikazivanje Prizivanja 2 je zakazano u svjetskim kinima od 10. lipnja 2016. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala