Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 3.6.
Večeras smo izabrali tri serije i tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana – Srijeda 3.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u srijedu, 3.6.

SERIJE

Downton Abbey, 4. sezona, epizoda 8/9, HTV1 u 21 sat
Rosamund ima plan kako riješiti Edith nevolja, sad samo mora paziti da ga Violet ne otkrije. Isobel ima novog udvarača, a Mary mora moliti Gillinghama za uslugu.

Kriza, 2. sezona, epizode 6 i 4/12, RTL u 21 sat
U šestoj epizodi Miron nakon spoja otprati još jednu djevojku do njezinih vrata i očekuje poziv za nastavak ljubavne večeri. Iako stvari baš i nisu išle glatko, on se, naravno, opet snađe i želja mu se ispuni. S druge strane, Aleš nikako ne zna sa ženama. U četvrtoj epizodi Jose kod veterinara čeka ishod operacije svog psa Rokija.

Kud puklo da puklo, 1. sezona, epizoda 169/171, Nova TV u 21:05 sati
Sveto i Barbara odlaze iz sela pod izlikom da idu u banku moliti za odgodu plaćanja kredita. Skrivaju se u hotelu, gdje saznaju da je odvjetnik uhvaćen. U panici da će ih odvjetnik odati, pokušavaju se prerušiti i pobjeći. No, Barbara se predomisli i odluči vratiti u selo, ostavljajući zbunjenog Svetu samog.

FILMOVI

Čitačica, HTV3 u 20 sati
Ovo je neobičan film modernističke inspiracije Michela Devillea, francuskoga redatelja. Film je osvojio Césara za sporednu mušku ulogu (Patrick Chesnais), nagradu Louise Delluc za režiju, te nagradu za najbolji film na filmskom festivalu u Montréalu.

Glavna ulica, HTV2 u 21:50 sati
Nekolicini stanovnika malena južnjačkoga gradića život se promijeni dolaskom stranca koji ima kontroverzan plan za spas njihova gradića od izumiranja.

Ljubav u četrdesetoj, Nova TV u 23:15 sati
Nedavno rastavljena žena i majka dvoje djece za vrijeme odmora na Havajima ususret svom 40. rođendanu, upušta se u neočekivanu romancu sa puno mlađim muškarcem. Jackie Laurens (Heather Locklear) će nakon što ju sudbina spoji s mladim i zgodnim instruktorom surfanja Kyleom Hamilotonom (Robert Buckley) spoznati kako život tek počinje u četrdesetima. Film je nastao prema romanu Jane Porter.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala