Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 27.5.
Večeras smo izabrali nogomentnu utakmicu, serije "Downton Abbey", "Kud puklo da puklo" i "Kriza" te četiri filma

TV Preporuke dana – Srijeda 27.5.

U 20:45 sati na Drugom programu Hrvatske televizije možete gledati nogometnu utakmicu Sevilla – Dnipro, a u nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u srijedu, 27.5.

SERIJE

Downton Abbey, 4. sezona, epizoda 4/9, HTV1 u 21 sat
Nakon domjenka koji je prošao u znaku raznih iznenađenja, Mary se mora suočiti s teškim pitanjem o svojoj budućnosti. Carson će slučajno otkriti neke pojedinosti o svom prijašnjem životu.

Kriza, 2. sezona, epizode 7 i 8/12, RTL u 21 sat
U sedmoj epizodi Aleš nagovara saksofonista Zoku da se pridruži bendu. No Đeđa, vođa benda u kojem Zoka trenutno svira, nikada ne bi to dopustio. U osmoj epizodi psihijatrica traži da konačno otvore temu koju Aleš godinama uporno ignorira - slučaj Emine majke Brankice.

Kud puklo da puklo, 1. sezona, epizoda 164/171, Nova TV u 21:05 sati
Dok su se Mile i Zdenka privremeno uselili k Stipi, deložirani Sveto i Barbara dogovorili su s Mirkom preseljenje u Župni ured, gdje Sveto pada u potpunu depresiju. Diana i Josip su pak smještaj našli kod Ane, što Tomislavu, naravno, ne paše. Damir priopći Katarini da odlazi iz Oštrovca.

FILMOVI

Zbog jedne žene, HTV3 u 20:10 sati
Kriminalistička komedija samo je jedna u nizu dugogodišnjih scenarističkih suradnji između Nine Companeez i Michela Devillea koji je i režirao film.

Kad sam bio pjevač, HTV2 u 23:05 sati
Kad sam bio pjevač dopadljiva je i jako šarmantna romantična komedija iz miljea francuske provincije i uronjena u staromodni svijet klubova u kojima se pjevaju šlageri i šansone. Zgodna pričica o nepredviđenoj ljubavi dvoje donedavnih neznanaca bila je vrlo gledana u Francuskoj, a popularnost je stekla i u drugim zemljama.

Invazija, Nova TV u 23:20 sati
SF triler govori o epidemiji koja će desetkovati ljudsku rasu. Kad u Washingtonu psihijatrica (Nicole Kidman) otkrije da podrijetlo epidemije nije zemaljsko, mora zaštititi svog sina koji bi mogao zaustaviti epidemiju.

Šutnja, HTV1 u 23:20 sati
Kriminalistički triler prema popularnom romanu austrijskog pisca Wolfa Haasa iz 1999. godine o tajanstvenoj smrti čovjeka koji je nekoliko godina ranije optužio svećenika za zlostavljanje u djetinjstvu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala