Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 25.5.
Večeras smo izabrali serije Dr. Emily Owens i Downton Abbey, novu epizodu X Factora i četiri odlična filma

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 25.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u ponedjeljak, 25.5.

SERIJE / EMISIJE

Dr. Emily Owens, 1. sezona, epizoda 5/13, HTV2 u 20:05 sati
Nakon što je jedan pacijent osramoti, Emily odlučiti poslušati savjet i postati stroža. Emily i Will otkriju da njihov mladi pacijent treba djelomičnu transplantaciju jetre, ali iz relativno uobičajene situacije na vidjelo izađu velike tajne.

Downton Abbey, 4. sezona, epizoda 2/9, HTV1 u 20:50 sati
Mary se oporavlja od gubitka i počinje se interesirati oko upravljanja imanjem, ali u tome je Robert želi spriječiti.

X Factor Adria, RTL u 21 sat
U jučerašnjoj live emisiji nas je napustio Nikola Marjanović koja je s Milanom Bukilićem morao pjevati "pjesmu spasa" budući da su njih dvojica bili izabrani kao najlošiji od strane publike. Žiri je između njih dvojice izabrao Milana za ostanak u emisiji, a tko danas ispada u drugoj Eurovizijskoj X Factor večeri – saznat ćemo večeras!

FILMOVI

Nakon rata, HTV3 u 20 sati
Ovo je druga suradnja redatelja i scenarista Jeana-Loupa Huberta s glumcem Richardom Bohlingerom, prva je bila drama Postaja na magistrali iz 1987. godine.

Duša surfera, HTV2 u 22:10 sati
Duša surfera je inspirativna istinita priča o mladoj surferici Bethany Hamilton koja je izgubila ruku u napadu morskog psa te je zahvaljujući odlučnosti i nepokolebljivoj vjeri hrabro prebrodila sve prepreke na putu da opet postane prvakinja.

Ubojstvo u Bijeloj kući, Nova TV u 23:20 sati
Prije ubojstva u Bijeloj kući dogodio se, naravno, seks. Pogađate, riječ je o klasičnom trileru s Wesleyjem Snipesom, kao inspektorom koji mora otkriti tko se usudio pretvoriti bezazlene igre Ovalnog ureda u zločin.

Za moju sestru!, HTV1 u 23:55 sati
Provokativna i šokantna drama o suparništvu između dvije sestre je dobila pohvale kritika, a na Filmskom festivalu u Berlinu je osvojila Manfred Salzgeber Award, u Cannesu France Culture Award. U Ontariju je film bio zabranjen zbog "neprimjerenog iskazivanja tinejdžerske seksualnosti".

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala