Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 24.5.
Od emisija večeras možete gledati X Factor i Mastercher, od serija Igru prijestolja i Na putu prema dolje uz još tri filma

TV Preporuke dana – Nedjelja 24.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 24.5.

SERIJE / EMISIJE

X Factor Adria, RTL u 21 sat
Jeste li spremni za drugu live emisiju? Prošli tjedan nas je napustila grupa Infinitas, ali smo zato dobili ukupno četiri nova natjecatelja! Tko će večeras izgubiti svoju priliku za daljnje natjecanje?

Igra prijestolja, 3. sezona, epizoda 5/10, HTV1 u 21:35 sati
Robbova vojska se raspada, Jamie podijeli tajnu s Brienne koju nikada nikome nije rekao, a Jon prekrši svoje obećanje. Obitelj Lannister ima novi plan.

Masterchef, Nova TV u 21:50 sati
Nedjeljni MasterChef donosi još veća uzbuđenja! Pobjednik prošlog izazova bira glavnu namirnicu, a najlošiji odlaze u Stres test nakon kojeg će nas napustiti jedan natjecatelj.

Na putu prema dolje, 5. sezona, epizoda 4/16, Nova TV u 4:50 sati
Walt slavi svoj 51. rođendan i to tako što se vrati u posao s drogom što kod Skyler ponovno izazove depresiju. DEA se približava otkriću njemačke tvrtke koja isporučuje materijale metamfetaminskom laboratoriju.

FILMOVI

Kraljica noći, HTV1 u 20 sati
Mladić Tomo, osječka najveća nada u veslanju, više mašta o djevojkama nego o sportu. Na festivalu u Puli 2001. godine film je nagrađen Zlatnim arenama za najbolju produkciju i scenarij.

Dok sam još tu, Doma TV u 20 sati
Neizlječivo bolesna djevojka odluči sastaviti listu stvari koje mora napraviti prije smrti. Britanska tinejdžerska drama temelji se na romanu,Before I Die Jenny Downham koju je adaptirao Ol Parker, redatelj filma.

Vjerni Danny, HTV2 u 20:55 sati
Iza ovog projekta stoji scenaristički neumorni Luc Besson koji se u pauzi između režiranja dvaju filmova ovaj put posvetio tekstu koji je obrascem istovjetan njegovim ostalim radovima. Film, naime, govori o neobičnom pojedincu koji će stjecajem okolnosti vlastitu posebnost testirati u posve drukčijoj okolini...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala