Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 17.5.
Za vas smo izdvojili novu sezonu Simpsona, emisije X Factor Adria i Masterchef, još po dvije serije i tri filma

TV Preporuke dana – Nedjelja 17.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 17.5.

SERIJE / EMISIJE

Simpsoni, 15. sezona, epizoda 1 i 2/22, RTL2 u 20:05 sati
Nove epizode petnaeste sezone gledatelji mogu pratiti od večeras svakim danom od ponedjeljka do nedjelje u 20:05 sati, dvije epizode zaredom.

X Factor Adria, RTL u 21 sat
Stigli smo do prvih live emisija! Koga ste vi, gledatelji, spasili od izbačenih natjecatelja, tko od odabranih 12 nastavlja natjecanje? Novost u emisiji je i nova voditeljica, Nikolina Pišek.

Masterchef, Nova TV u 21:50 sati
Vođa pobjedničkog tima iz Gastroduela morat će izabrati nekoga iz svog tima kome će dati prednost u odabiru glavne namirnice. Tko bude najlošiji u Testu kreativnosti odlazi u Stres test, a najgori onda odlazi iz MasterChef kuhinje!

Igra prijestolja, 3. sezona, epizoda 3/10, HTV1 u 22:40 sati
Robb i Catelyn stižu do Riverruna za Tullyjev pogreb, a Tywin daje svom sinu Tyrionu novo zaduženje. Brianne i Jamie su oteti pa Jamie pokuša sklopiti pogodbu s ljudima koji su ih uhitili.

S one strane zakona, 3. sezona, epizoda 1 i 2/8, HTV2 u 23:25 sati
Kraj prve sezone završio je napeto: eksplodirao je auto u koji je ušao poručnik Théo Wachewski. Večeras u novoj, trećoj sezoni se ostali članovi iz policijske uprave moraju nositi sa svojom boli i oplakati poručnika na svoj način.

FILMOVI

Blagajnica hoće ići na more, HTV1 u 20 sati
Ovo je debitantski film jednog od najuspješnijih hrvatskih filmskih redatelja Dalibora Matanića koji je u hrvatskim kinima vidjelo čak 60 000 gledatelja.

Robocop, HTV2 u 20:55 sati
RoboCop je popularni američki sf akcijski film iz 1987. kojeg je režirao Paul Verhoeven. Radnja se događa u budućnosti, a govori o policajcu kojeg su znanstvenici nakon nesreće preobrazili u kiborga, Robotskog policajca. Prema motivima filma snimljena su dva filmska nastavka, TV serija, animirana serija i napravljene video-igre...

Kuća na jezeru, Nova TV u 23 sata
Dok usamljena dr. Kate Forster (Bullock) razmjenjuje pisma s arhitektom Alexom Wylerom (Reeves), dopisivanje prerasta u ljubav, a oni shvaćaju da žive u istoj kući, ali s dvije godine vremenske razlike…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala