Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.5.
Za vas smo izdvojili Masterchef u kojem ispada jedan natjecatelj, dva trilera i jednu romantičnu dramu

TV Preporuke dana – Petak 8.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 8.5.

SERIJE / EMISIJE

Masterchef, Nova TV u 21:05 sati
Ovog petka u MasterChef kuhinji kuha se orijentalno. U Kutiji iznenađenja kandidate ne očekuju samo namirnice, nego i pribor koji moraju koristiti. Od večeras velika novost: u svakoj emisiji nas napušta po jedan natjecatelj!

Nijemi svjedok, 17. sezona, 7. i 8. epizoda, HTV2 u 21:40 sati
U sedmoj epizodi se tim nađe pred neugodnim zadatkom: moraju pronaći dijete koje je netko ugrabio iz djevojčine utrobe na čije su truplo naišli. U osmoj epizodi ubijen je jedini očevidac u slučaju teškog ubojstva.

Taoci, 1. sezona, 4. epizoda, HTV1 u 21:50 sati
Nakon zagonetnoga telefonskog poziva Adam saznaje da je netko raskrinkao otmičare pa pokušava sakriti tragove koji bi ih povezali s urotom.

FILMOVI

Pljačka, HTV1 u 20:05 sati
Jedna od najvećih pljački u povijesti Britanije završila je bez ijedne uhićene osobe, a opljačkani novac nikada nije pronađen. Lopovi su iskopali tunel do banke i ukrali sefove pune nakita i novca, ukupne vrijednosti oko 3 milijuna funti. O pljački se na naslovnicama pisalo nekoliko dana, a onda je odjednom sve prestalo. Ovaj film otkriva sve što je dosad skrivano: kraljevski seks skandal, korupciju u visokom društvu i savršeni zločin.

Otmica, RTL u 20:10 sati
Prva velika uloga Taylora Lautnera nakon Sumrak sage o Nathanu, mladiću koji otkriva pravu istinu o svom podrijetlu što ga dovede u smrtonosnu opasnost.

Zauvijek tvoj, Nova TV u 22:25 sati
Scott Hicks, redatelj koji je slavu stekao Oskarom nagrađenim hitom Shine, i scenarist Will Fetters stoje iza ove adaptacije istoimenog bestsellera američkog pisca, Nicholasa Sparksa (Bilježnica, Sve što želim si ti).

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala