Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 28.4.
Za vas smo izdvojili emisije Piramida i 3, 2, 1 - kuhaj! te legendarnu seriju Mućke

TV Preporuke dana – Utorak 28.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u utorak, 28.4.

SERIJE / EMISIJE
 
Piramida, HTV 1 u 20 sati
U današnjoj emisiju natječu se dizajner i scenograf Ivica Propadalo, predsjednik Udruge EKO Kvarner Vjeran Piršić te televizijski voditelj i komičar Davor Jurkotić.
 
Tri, dva, jedan - kuhaj!, RTL u 21:05 sati
Stigli smo u finalni tjedan! Od 14 kandidata ostalo ih je samo četiri: Tomislav, Duška, Anja i Martina. Tko će se od njih posebno iskazati u finalu i ponijeti titulu najboljeg amaterskog kuhara Hrvatske i novčanu nagradu od 100 tisuća kuna?
Mućke, HTV1 u 1:30 sati
Na HRT-u ponovno možete gledati legendarne Mućke koje se prikazuju od prve sezone. Epizode idu svakim danom oko 16 sati s reprizom oko 1 sat. Večeras pogledajte predzadnju epizodu prve sezone.
 
FILMOVI
 
Elena, HTV3 u 20 sati
U glavnoj ulozi imamo prilike gledati rusku glumicu Nadeždu Markinu koju je za ulogu Elene Europska filmska akademija nominirala u kategoriji najbolje glumice. Ovo je priča o ženi koja će učiniti sve za opstanak svoje obitelji.
Vlak pun love, HTV2 u 21:50 sati
Prisjetimo se filma starog točno 20 godina u kojem su glavne uloge ostvarili Wesley Snipes i Woody Harrelson kao dva neobična brata koji će do novca za ostvarivanje svojih snova pokušati doći kršeći upravo onaj zakon koji su se zavjetovali štititi.
 
Život poslije života, Nova TV u 23:15 sati
Drama koja se usredotočuje na troje ljudi – Amerikanca iz radničke sredine, francusku novinarku i školarca iz Londona – svatko od njih doživio je bliski susret sa smrću koji će ih promijeniti zauvijek. U glavnim ulogama su Matt Damon, Cécile De France i Bryce Dallas Howard.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala