Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.4.
Za vas smo izdvojili finale showa The Voice i boksački meč Kličko Vs. Jennings

TV Preporuke dana – Subota 25.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 25.4.

SERIJE / EMISIJE
 
Večeras budite uz veliku završnicu popularnog showa i četvero finalista koji će posljednji put pjevati Najljepšeg glasa Hrvatske: Marin Jurić Čivro iz Ivanovog tima, Mateo Resman iz Indirinog, Jure Brkljača iz Tonyjevog i Nina Kraljić iz Jacquesovog tima. O pobjedniku odlučujete isključivo vi!
Top Gear, 21. sezona, 7. epizoda, HTV2 u 20:05 sati
U zdanjoj epizodi 21. sezone Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May s mukom se probijaju kroz Burmu s tri prastara kamiona na izdisaju.
 
Vladimir Kličko, prvak i superšampion koji je ujedinio naslove IBF/IBO i WBO/WBA verzija, brani svoje naslove u Madison Square Gardenu u borbi s neporaženim američkim suparnikom Bryantom Jenningsom. Meč možete pratiti uz komentatora Filipa Brkića i hrvatsku boksačku legendu Željka Mavrovića.
 
FILMOVI
 
Ulovi Smarta, Nova TV u 22:45 sati
Sjedište američke špijunske organizacije, CONTROL, napadnuto je i počinitelji su se domogli identiteta svih tajnih agenata. Šefu agencije ostaje samo jedna opcija, unaprijediti mladog i smotanog analitičara, Maxwella Smarta, u agenta. Njegov novi identitet je Agent 86 i on će učiniti sve kako bi se zaustavio zlu organizaciju KAOS i njihove planove osvajanja svijeta.
Vrata, HTV3 u 22:50 sati
Drama je prikazana u konkurenciji 34. Međunarodnog filmskog festivala u Moksvi, a na Mađarskom filmskom festivalu u Los Angelesu je osvojila nagradu publike Michael Curtiz. Ovo je priča o posebnom odnosu između dvije žene, spisateljice i njezine pomoćnice.
 
Paukova zavjera, RTL2 u 22:50 sati
Nakon što je serijom iznimno zapaženih i voljenih sporednih nastupa koje je ostvario u devedesetima osvojio srca publike, Morgan Freeman se latio i glavnih uloga, pokazavši kako je sjajan glumac neovisno o okruženju i tipu filma. Film je režirao Novozelanđanin Lee Tamahori po romanu Jamesa Pattersona.
 
Apokalipsa danas, HTV1 u 23:30 sati
Ovaj američki ratni film redatelja Francisa Forda Coppole iz 1979. nominiran je za čak osam Oskara od čega je osvojio dva. Radnja se odvija za vrijeme Vijetnamskog rata, a događaji u filmu su slobodna interpretacija romana Josepha Conrada Heart Of Darkness.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala