Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.4.
Za vas smo izdvojili The Voice, Top Gear, Kuću od karate te filmove Salt, 300 i Hrabro srce

TV Preporuke dana – Subota 18.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 18.4.

SERIJE / EMISIJE
 
Do finala nas dijeli još samo jedna emisija! U polufinale se plasiralo osmero natjecatelja, a o daljnjem prolasku odlučuje samo publika! Kojih četvero ide dalje: Alen Bičević ili Jure Brkljača iz Tonyjevog tima, Marin Jurić Čivro ili Iva Gortan iz Ivanovog tima, Dino Petrić ili Nina Kraljić iz Jacquesovog tima, Mateo Resman ili Ana Opačak iz Indirinog tima?
 
 
Top Gear, HTV2 u 20:05 sati
Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May moraju sagraditi most preko rijeke Kwai u Tajlandu, a da bi tamo stigli moraju proći kroz Burmu koja je za zapad zatvorena više od 40 godina!
 
Kuća od karata, 1. sezona, 8. – 10. epizoda, HTV2 u 22:05 sati
Nove uzbudljive tri epizode Francis se mora obračunati sa svojom prošlosti, Russo počinje kampanju u Pennsylvaniji, Claire sabotira Francisov Riječni zakon...
 
FILMOVI
 
Noć u muzeju 2, RTL u 20 sati
Nad Smithsonian muzejom u Washingtonu nadvila se noć. Čuvari su otišli svojim kućama, svjetla su pogašena, školarci su zamotani u svojim krevetićima... ali sprema se nešto veliko, a bivši noćni čuvar Larry Daley (Ben Stiller) naći će se u najvećoj, najmaštovitijoj avanturi svih vremena, u kojoj drevna povijest postaje stvarnost.
 
Salt, Nova TV u 20:55 sati
Agentica CIA-e Evelyn Salt (Angelina Jolie) postaje meta lovca na glave kada bude optužena da je ruski agent spavač. U bijegu je primorana iskoristiti sve svoje vještine i iskustvo kako bi zaštitila svoju obitelj i pronašla pravog izdajicu.
 
 
300, Nova TV u 22:55 sati
Ova napeta priča o hrabrosti i žrtvovanju nastala je prema epskom stripu tvorca Sin Cityja, Franka Millera. Film je osvojio nagrade Saturn i BMI. Sveukupno ovaj povijesni spektakl osvojio je 9 nagrada te 27 nominacija.
 
Hrabro srce, HTV1 u 23:45 sati
Priču o legendarnom Williamu Wallaceu na film je pretočio slavni Mel Gibson i tako snimio jedan od najboljih filmova svoje karijere. Vještom kontrolom epske priče te lakim ocrtavanjem tadašnje društveno-političke scene u Škotskoj, Gibson je snimio film koji će vas zabaviti u moru spektakularnih ratnih scena, ali i podsjetiti kako je sloboda najvrijedniji dar čovječanstvu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala