Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pickbox premijera: Klonovi dolaze!
Treća sezona popularne BBC-jeve serije Orphan Black, od 19. travnja samo na Pickboxu

Pickbox premijera: Klonovi dolaze!

Od 19. travnja na Pickbox stiže i prava SF poslastica - treća sezona serije Siročad (Orphan Black). Najnovije epizode samo 24 sata nakon američke premijere možete pratiti svake nedjelje, a dok čekate novu sezonu, nema razloga da na Pickboxu odmah ne pogledate i prve dvije sezone, ili, ako ste ih već gledali, da ne obnovite gradivo, jer klonovi stižu i sve ih je više.

Svi MAX- tvovci mogu bez ikakve dodatne naknade 17. i 24. travnja na Pickbox Promo kanalu (10. pozicija) u 21 sat gledati prvu epizodu ove genijalne serije i uvjeriti se zašto je tako popularna.

U trećoj sezoni Sarah i njezine sestre-klonovi otkriju strogo čuvanu tajnu o vojnom projektu Castor u kojem nastaju muški klonovi – ubojiti vojnici iznimnih sposobnosti.

Hajde da se kloniramo

Koliko ste puta u životu pomislili: "Da mi je klonirati se, pa da jedan ja ode raditi ovo što moram, a drugi će onda imati vremena za stvarni život, sport, zdravu prehranu i razne hobije..." Sigurno barem jednom. E sad, kako niste u financijskoj mogućnosti unajmiti tim znanstvenika koji bi na tome radili cijeli svoj život, vjerojatno ste od te ideje brzo odustali. I bolje, jer je pitanje trenutka kad bi onaj klon koji stalno mora ići na posao nešto prigovorio i dok lupite dlanom o dlan, imate rat klonova, a svi znamo kako to završi.

Što može poći po zlu?

Kloniranje kao kućnu radinost na stranu, ima još milijun načina kako bi taj divni proces uzgoja identičnih blizanaca iz par stanica mogao poći po zlu, a sigurno najgori od njih je prikazan u genijalnoj kanadskoj znan-fan seriji, koji možete gledati na Pickboxu.

Jedna glumica - 13 uloga

Nećemo vam ništa previše spoilati ako vam kažemo da je glavna junakinja jedna od 5-6 klonova (koliko ih otkrije u prvoj sezoni). Seriju počinjemo s pametnom lopovicom Sarah koja ubrzo sazna da su joj sestre studentica mikrobiologije Cosima, psihopatkinja Helena, provincijska majka Alison i još par njih. Sve ih glumi ista mlada, genijalna i zaista uvjerljiva Tatiana Maslany. Njena gluma ostavlja bez riječi. Ona gotovo sama odrađuje cijelu seriju, a razlike među klonovima su sasvim opipljive - naglasak, karakter i govor tijela, čak i bez šminke i kostima.

Od svih njenih promjena identiteta, gledateljima se zavrti u glavi, a dodamo li još tome i nagle preokrete i napete jurnjave, pitamo se samo zašto još uvijek čitate ovaj tekst, umjesto da ste već pustili prvu epizodu Siročadi?

Tko su ostala siročad?

Osim Tatiane Maslany u barem 6 uloga samo u prvoj sezoni, a u drugoj ih je još toliko, u seriji glume Jordan Gavaris kao njen usvojeni brat Felix, te Matt Frewer, koga se stariji među vama sjećaju kao Max Headrooma, a tu je i Maria Doyle Kennedy, kao maćeha Felixa i Sarah.

Kako izračunati količinu talenta?

Moram još jednom ponoviti da su Siročad serija kakvu nemate priliku često gledati. Zamislite film kao što je Mjesec, u kome Sam Rockwell glumi (samo) dvije uloge ili Jeremyja Ironsa u Ukletim blizancima. Sad tu količinu talenta i profesionalizma pomnožite sa 6. To je otprilike koliko je dobra Tatiana Maslany. 6 Jeremy Ironsa ili Sam Rockwella. A tek je počela.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala