Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


George R. R. Martin priprema novu seriju
Proslavljeni autor "Igre prijestolja" priprema ekspanziju na televizijskom tržištu s potpuno drugačijom serijom "Captain Cosmos"

George R. R. Martin priprema novu seriju

 Obožavani pisac fantastike, od kojega je krenula kultna televizijska serija Igra prijestolja, George R. R. Martin sprema novu poslasticu za obožavatelje. 

U spektakularnom okretu, kakvog samo R. R. Martin može napisati, u suradnji s HBO-om sprema znanstveno-fantastičnu seriju. O projektu nije poznato mnogo detalja, no razrađena je glavna ideja vodilja serije. Podsjećajući na zlatno doba SF-a serija je dobila ime Captain Cosmos. 

Radnja serije će biti smještena u vrijeme rađanja televizije, a glavni junak će biti pisac neobičnih priča. U godini 1949. nalazimo mladog pisca znanstvene fantastike koji svo svoje vrijeme provodi pišući zaplete koje se nitko drugi ne bi usudio napisati. 

Scenarij za kapetana Cosmosa napisat će Michael Cassutt, tako da svi oni koji su zabrinuti za dobrobit novog nastavka romana R. R. Martina mogu odahnuti. Svoje dragocjeno vrijeme R. R. Martin će moći posvetiti pisanju The Winds of Winter,unatoč novim televizijskim obvezama.

Michael Cassutt poznat je po svojem radu na seriji Z Nation, a njegovo iskustvo sa znanstvenom fantastikom, ali i sa žanrom strave, poput Zone sumraka, nesumnjivo će se ogledati i u ovoj seriji. Suradnja na seriji "Captain Cosmos" neće biti i prva između Michaela Cassutta i R. R. Martina, čiji su se putevi sreli na seriji Na granici mogućeg 1995.

Do novih vijesti o seriji "Captain Cosmos" morat ćemo se zadovoljiti samo novom sezonom Igre prijestolja koja započinje 13. travnja. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala