Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera 5. sezone „Igre prijestolja“ u Hrvatskoj istovremeno kad i u SAD-u!
Ekskluzivna premijera kultne HBO serije bit će u noći s nedjelje na ponedjeljak, 13.4. u 3 sata

Premijera 5. sezone „Igre prijestolja“ u Hrvatskoj istovremeno kad i u SAD-u!

Foto: HBO

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove, 5. sezone kultne HBO serije Igra prijestolja koja će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 13. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3 sata po lokalnom vremenu.

Najgledanija HBO serija svih vremena, ovjenčana brojnim Emmy, Zlatni globus i Peabody nagradama, biti će od jutarnjih sati u ponedjeljak, 13. travnja, dostupna i na našim uslugama videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu u 20:05 sati.

Ekskluzivna premijera pete sezone Igre prijestolja biti će istovremeno emitirana u 170 zemalja širom svijeta.

Kultna serija i svjetski televizijski fenomen, Igra prijestolja, utemeljena na fantastičnim bestsellerima Georgea R. R. Martina Pjesma leda i vatre, epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

U novoj sezoni, kroz 10 epizoda, donosi brojne zanimljive zaplete koji će se razvijati do svoje neizbježne, često krvave završnice. Nakon šokantnih smrti u četvrtoj sezoni (Joffrey, Tywin, Oberyn, Shae), peta počinje s prazninom na vladajućem vrhu koju protagonisti diljem Westerosa i Essosa žele što prije ispuniti. U ovoj sezoni bit će prikazane neke od najeksplozivnijih scena dosad, a obećanje da „zima dolazi“ postaje veća prijetnja nego ikad prije.

Prva epizoda hit-serije Igra prijestolja V u periodu od 13. travnja do 11. svibnja biti će dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom vizualnom spektaklu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala