Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lucija izbačena, nominirani Ivan M., Ornela i Mira
"Halloween" večer "potamnjena" neprolaskom tjednog zadatka

Lucija izbačena, nominirani Ivan M., Ornela i Mira

"Halloween" proslava u "Big brother" kući neće se večeras baš nastaviti u "revijalnom tonu". Nisu prošli tjedni zadatak, ispala je Lucija, a nominirano je i troje stanara - 5 glasova dobio je Ivan M., dok su Ornela i Mira sakupile po 4 glasa. Sljedeći najbliži nominaciji bio je Marko, sa 3 glasa.

Maskirani stanari doznali su da nisu prošli tjedni zadatak, penjanja po umjetnoj stijeni, u zadanom vremenu od 25 minuta. Kladili su se na 30%, no Sabina i Ivan L. nisu se uspjeli popeti do vrha, pa im tjedni budžet za sljedeći tjedan iznosi samo 1260 kuna.

Ipak su se večeras najeli - u večernjem zadatku uživo, u dva tima, po dvoje stanara moralo je u dvije minute pojesti ogromnu buhtlu. Uspješno su izvršili zadatak - iako je bilo očito da nisu svi uspjeli. Nagradu će dobiti sutra, a Antonija je dobro procijenila kako je "Big Brother" očito "odokativnom" metodom procijenio da su stanari ipak pojeli više no što im je zadao!

Kod proglašavanja stanara koji ispada Antonija se ovaj put opasno poigravala sa njihovim živcima. Prvo je rekla Saši da se vide u studiju, pa Marku, da bi ipak na kraju ispala - Lucija. "Bigi" joj nije dozvolio presvlačenje, izašla je u kostimu, sa šeširićem.

Kad se zbroje svi plus i minus glasovi gledatelja Lucija je dobila uvjerljivih 15.85% za ("ekstra") ispadanje, Saša 8.04, a Marko samo 1.39% glasova.

Antonija je večeras bila posebno nadahnuta (iako je izgledala grozno u kreaciji a la "šestinski kišobran"). Sabini je, suzdržavajući se od smijeha, rekla da je prikladno odjevena - "kao opatica, a želi se slikati za Playboy"!

Možda je najnevjerojatnije da nije nominirana i Valerija, koju je najbolje prilikom nominacija opisala Mira. Nominirala ju je zato što je ništa ne veseli "osim cigara, alkohola i psovki"!

Bit će vrlo zanimljivo kako će se sad ponašati Rina, pogotovo ako njen "ljubić" Ivan M. ispadne u petak, što je vrlo vjerojatna opcija. Teško da će za njim odmah izaći van, što bi poželjeli mnogi stanari, a bome i gledatelji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala