Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rina grijala dupe Hajdukovim šalom
Markovu pobjedu u ringu zasjenila romantična večera Mire i Kreše

Rina "grijala dupe" Hajdukovim šalom

Rina je večeras pred "Big Brother" kamerama potvrdila Mirinu tvrdnju od neki dan (iako smo svi sve već vidjeli, nekoliko puta). U bazenu ju je Saša pitao "Jel' bi za 50 000 kuna pred kamerama"?, na što je ona bez puno razmišljanja odgovorila: "Fala ti bože da bi"! Sve je potvrdio i Ivan M., a Saša dodao da bi svakome trebalo dati 50 000, a njemu 10 što će gledati!

Mira večeras nije ispala glavna svadljivica, već Ornela koja sve manje može šutjeti, kao ni reagirati na Rinu i Ivana M. Sve je počelo stavljanjem "domoljubnih" natpisa na frižider - Otočac, Split... na što je Ivan M. zalijepio natpis "ZG... Ivan", što su neki zamjerili jer ima ih više iz Zagreba.

Nakon nekoliko premještanja natpisa Ivan je naredio da mu nitko ne smije dirati njegov, jer će mu nešto "spalit". Ornela, naravno, nije izdržala, no u obranu je iz sobe bez pardona uzela Ivanove gaće. Po njenim riječima - ako joj nešto i spali, nek bude rat, "ionako nije dovoljno muško".

Do spaljivanja ipak nije došlo, no sve je spaljenija Rina, koja se cijelo vrijeme obrušavala na Ornelu, govoreći joj da laje na usta, da je lezba, da nije žena (što je Saša trebao potvrditi - ali nije), a nju i Miru okarakterizirala je kao "dalmoške klinke" koje imaju "klinačko-pseće ispade"!

Ornela ju je inteligentno poklopila. Na njezino: "Ti svašta izgovaraš na ta usta" - odbrusila joj je: "Bar ne primam svašta na njih"!

Uz trening tjednog zadatka, penjanja po umjetnoj stijeni, gdje su dobili zadane pravce, stanari su se smjeli i malo odmoriti. Većina je otišla bodriti Marka u Muay thai centar, u borbi s tajlandskim borcem.

Krešo i Mira ostali su u kući na romantičnoj večeri, jer su jedno drugog odabrali u anketi svih stanara. No "zauzeta" Mira nije se dala, nije ni plesala s Krešom, često spominjući svog dečka te je izjavila kako se osjeća kao da večera s "bratom"!

Na meču nisu svi bili u navijačkim majicama, no Marka su uspješno bodrili, a on je i pobjedio! Meč bi mogao presuditi da sutra, iako nominiran, ostane u kući. Pobjedom je osvojio dodatnih 50 000 kuna na glavnu nagradu za BB pobjednika, a i Tuborg party za sve stanare.

Ležeći u krevetu, već u polusnu, kad je čuo da je Rina u publici sjedila na hajdukovom šalu, Marko nije izdržao a da joj ne dobaci da je time grijala "svoje mlitavo dupe"!

Način na koji se na TV-u prikazuju stanari ovaj tjedan govori da Saša ima najviše šansi za ispadanje u petak, jer su ga puni ekrani (sukob sa Ornelom, osorno obraćanje nekim stanarima, obrana Rine, diranje Lucije iako ga je odbila...).

Lucija kao da i ne postoji u kući, a Marko je opet dobrica, sukobljava se s Rinom, koju je do malo prije branio, a eto, sada je i pobjednik, "osvajač" 50 000 kuna!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala