Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kralj kula ponovno vozi
Holivudska ikona Steve McQueen dobiva svoj biografski film koji će se bazirati na biografiji Marshalla Terrilla

"Kralj kula" ponovno vozi

 Prema izvještavanju Deadlinea, sprema se film o holivudskoj ikoni Steveu McQueenu. Glumac koji je obilježio desetljeća filmske umjetnosti svojim stasom i talentom, jedan je od prvih ikona filma koji je izgradio vjerno sljedbeništvo publike svojom karizmom pravoga frajera. 

Njegovo javno lice, a po svemu sudeći i ono privatno, prodornog pogleda s cigaretom u ustima predstavljalo je ideal "pravoga muškarca" generacijama filmske publike. Neporecivo kul privlačio je obožavanje kako ženske tako i muške publike, čime je postao i najplaćenija holivudska zvijezda svoga vremena. 

Holivudski ljepotan i zločesti dečko bio je obožavatelj žena i brzine, svoju slavu je izgradio na mukotrpnom radu i glumačkom talentu, a najpoznatiji je ostao po filmovima Afera Thomasa Crowna, BullittLeptir, te klasicima Sedmorica veličanstvenih, Veliki bijeg i Pakleni toranj.

Biografski film o njegovom životu još nema režisera, a tenutačno su producenti u potrazi i za scenaristom. Film će dijelom biti zasnovan na biografiji Steve McQueen: The Life And Legend Of A Hollywood Icon, autora Marshalla Terrilla koja je izdana 2010. godine. Autor je proveo 10 godina istražujući McQueenov život, od skromnih početaka u siromaštvu, preko svjetske slave sve do njegove nenadane smrti nakon borbe s rakom. 

Dio filma će biti i tajnoviti dnevnik koji je nastao u Meksiku gdje se McQueen posljednjih godina svoga života liječio od raka, a producenti najavljuju i prikazivanje nekih tajnovitih, ali presudnih događaja  iz života holivudske superzvijezde koji su dugo bili skrivani. 

Nesumnjivo je ovo jedan od filmskih projekata koji će privući horde holivudskih filmaša A liste, a tko će sve sudjelovati u ovom prestižnom biografskom filmu žarko iščekujemo saznati.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala