Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Fincher sklapa listu glumaca za novu seriju
'Living on Video' režirat će David Fincher a razmatra Jasona Flemynga i Elizabeth Lail za glavne glumce

Fincher sklapa listu glumaca za novu seriju

 Redatelj David Fincher posljednjih dana radi punom parom. Nakon velikog kino hita Nestala uputio se u televizijske vode. Najnoviji projekt kojeg se dohvatio je humoristična serija za HBO, koju će sam režirati. Serija naslova Living on Video za sada je u procesu pretprodukcije i priprema se za okupljanje glumačke ekipe.

Naime, serija se inspirira glazbenim svijetom ranih 80-ih godina, a i odvija se u istom vremenskom razdoblju. Puno informacija o ovom projektu nije još dostupno jer je projekt u početnim fazama, ali neke informacije su ipak doplutale na površinu. 

Glavne uloge u seriji trebali bi popuniti dvije mlade i trenutačno tražene glumice Kerry Condon (Luck, Rome) i Elizabeth Lail (Jednom davno). Dok bi Cordon trebala utjeloviti ulogu iskusne glazbene menadžerice Marcy, Lail će se prihvatiti uloge naivne stilistice Ashley koja žarko želi biti pjevačicom. 

Uz njih, za svoju ulogu pregovara i Jason Flemyng, koji će vjerojatno igrati producenta glazbenih spotova Thea. Britanskog glumca prepoznat ćete po ulozi u Azazela u filmu X-Men: Prva generacija i seriji Black Mirror

Living on Video će se usredotočiti na mladog Robbyja, koji prepun nade napušta svoj studij i odlazi u Hollywood kako bi pronašao karijeru na filmu. Dok on sanjari o režiranju znanstvenofantastičnog filma, nalazi posao u producentskoj ekipi koja radi na glazbenim spotovima. Za glavnu ulogu Robbyja  još uvijek traje natječaj, iako se ime Thomasa Manna (Me and Earl and the Dying Girl) pojavilo na portalima kao ime potencijalnog kandidata. 

David Fincher navodna planira umjesto klasične pilot epizode pripremiti dvije epizode, o kojima žarko iščekujemo nove vijesti. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala