Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hotel Grand Budapest u tvrdim koricama
Matt Zoller Seitz u kratkom video predstavlja nastavak svoje publikacije o Wesu Andersonu i filmu "Hotel Grand Budapest"

"Hotel Grand Budapest" u tvrdim koricama

Ljubiteljima filmova i estetike redatelja Wesa Andersona do sada zasigurno nije promaklo objavljivanje monografije o redateljevom filmskom opusu Matta Zollera Seitza. Knjiga, koja je pod naslovom The Wes Anderson Collection izašla 2013. godine, prethodila je posljednjem uratku Wesa Andersona Hotel Grand Budapest, na žalost samoga autora. Knjiga koja je u SAD-u došla i na ljestvice best sellera izdana je pod pečatom izdavača Abrams Books.

 
U šarenom ovitku The Wes Anderson Collectiona kriju se sati razovora između glasovitog redatelja i autora knjige, inače poznatog filmskog kritičara. Po poglavljima Zoller Seitz razmatra svaki od Andersonovih filmova, a to su redom Bottle Rocket, Tajkun iz Rushmorea, Obitelj čudaka, Panika pod morem, Darjeeling d.o.o., Fantastični gospodin Lisac i Kraljevstvo izlazećeg mjeseca.
Ilustracije u andersonijevskom stilu, kojih je knjiga prepuna, napravio je Max Dalton, s kojim Matt Zoller Seitz surađuje i na proširenju kolekcije. 
 
Koliki je zapravo Matt Zoller Seitz obožavatelj jedinstvenog svijeta kojeg minuciozno kroji Wes Anderson vidi se i u trailerima koji najavljuju knjige.
Skoro izdanje knjige o filmu Hotel Grand Budapest očekuje se 10. veljače. Što sve možete očekivati u monografiji The Wes Anderson Collection: The Grand Budapest Hotel (kolekcije intevjua, anegdota o stvaranju filma i inspiracije koja leži u pozadini Andersonova rada) možete pogledati u kratkom videu.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala