Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Batkid i Julia Roberts
Još jedna internetska senzacija pojavit će se na filmskim platnima, a ovog puta riječ je o dirljivoj drami

Batkid i Julia Roberts

 U studenome 2013. godine prostranstvima Interneta proširila se dirljiva priča o Batkidu. priča koja je rastopila srca mnogih počela je u San Frsnciscu i pokazala sposobnost tisuća ljudi da pokaže empatiju prema dječaku nesretne sudbine. 

 

 
Kada je dječak Miles Scott, 5-godišnjak koji je bolovao od raka, zaželio postati pomoćnik Batmanu u borbi protiv negativaca Gotham Cityja u pomoć su priskoćile tisuće stanovnika San Francisca kako bi pomogle ponovo stvoriti željenu scenu i bodriti Batkida u borbi protiv zločestog Riddlera. Procjenjuje se da se na ulicama San Franciska pojavilo oko 25 tisuća volontera. U ispunjenju želje malom Milesu uz organizaciju Make-A-Wish sudjelovali su i gradonačelnik San Francisca, brojne novine koje su prenijele vijest kako je Batkid spasio grad, a čak je i predsjednik SAD-a Obama poslao poruku čestitke Batkidu. 
 
Vijest se trenutačno proširila i postala svjetskom senzacijom, a događaji toga dana poslužili su i kao materijal za dokumentarni film. Dokumentarni film pod naslovom Batkid Begins je svoju premijeru imao jučer, 24. siječnja. 
 
No, ovo nije kraj za Batkida, jer su se holivudske glavešine počupale za prava na ekranizaciju priče. Prava na igrani film su dospjela u ruke producentske kuće Submarine i Julie Roberts.
 
Julia Roberts će istovremeno producirati film i odglumiti jednu od glavnih uloga. Također, redateljica spomenutog dokumentarca, Dana Nachman, imat će ulogu u vodstvu filma. 
Tko će i kada razraditi scenarij za film još nije poznato, no dogovori su tek u tijeku pa ćemo na konkretnije vijesti morati još pričekati. 

M.M.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala