Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Agenti Mulder i Scully zaista se vraćaju
Potvrđeno je! David Duchovny i Gillian Anderson napokon se vraćaju na male ekrane u kultnoj seriji "Dosje x"

Agenti Mulder i Scully zaista se vraćaju

Serija koja je obilježila 90-te godine i izgradila kultni status tijekom svog desetogodišnjeg emitiranja ponovno će osvanuti na našim televizijskim ekranima.

Kultna detektivska serija o paranolmalnome, Dosjei x, emitirala se od 1993. do 2002. godine, izvorno na kanalu Fox, i doživjela čak dva filmska nastavka 1998. i 2008., doduše ne toliko uspješna.

Posljednjih godina jačalo je zanimanje publike za seriju i rasla je želja da se agenti Fox Mulder i Dana Scully ponovno susretnu tijekom istraživanja neobičnih slučajeva. Čak je bilo i spomena o trećem filmskom nastvaku, od čega se nažalost ništa nije ostvarilo.

Konačno, nakon novog vala zazivanja publike želje svih obožavatelja su uslišane. 

Izravno s vrha televizijske mreže Fox objavili su da zaista razmatraju obnavljanje ovog serijala, a osnovne pripreme su već pokrenute. Poručuju da se obožavatelji imaju čemu nadati, iako su razgovori još u početnim fazama.

Naime, trenutačno se pokušava uspostaviti kakvi su poslovni rasporedi glavnih aktera i organizirati vrijeme u kojem su svi dostupni. Naravno, među glavnim akterima podrazumijevaju se David Duchovnyj i Gillian Anderson, ali i Chris Carter, tvoracnezaboravne serije. 

Za sada još nije bilo diskusije o sadržaju serije, jer je sve još u začetcima. Carter je potvrdio da je vodio razgovore s Foxom i 20th Century Fox TV-om pa smo sigurni da se nova instalacija Dosjea x ozbiljno razmatra. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala