Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pedro Almodovar najavio svoj novi film
Novi film famoznog španjolskog redatelja Almodovara bit će drama sa snažnom ženskom protagonisticom pod naslovom "Silencio"

Pedro Almodovar najavio svoj novi film

 U intervjuu za Financial Times glasoviti španjolski redatelj Pedro Almodovar otkrio je što sprema za budući projekt i u kojem stadiju se taj projekt nalazi. 

Snažne ženske uloge nisu strane ovome redatelju, koji je nagrađivan za filmove poput Sve o mojoj majci i Pričaj s njom, a kako je poručio jedna takva protagonistica je u središtu njegovog idućeg filma.
 
 
Naime, ostavljajući puno toga mašti publike i čitatelja redatelj nije otkrio previše detalja o filmu koji će izaći pod naslovom Silencio, u hrvatskom prijevodu nazvanom Tišina. Takav naslov je izabrao, kako kaže, jer je tišina glavni element koji potiče neke od najgorih događaja koji se odvijaju u životu glavne junakinje filma.
 
Almodovar je nadodao kako je iznimno uzbuđen zbog ovoga povratka kinematografiji s naglaskom na ženske uloge, istaknuvši kako su u središtu velike ženske protagonistice, a sam film je izravna i bolno iskrena drama. 
 
Scenarij za Silencio je napisan i spreman, a trenutačno su u tijeku audicije za glavne glumce. Čini se kako u ovoj drami Almodovar neće posegnuti za nekim od svojih tradicionalnih glumačkih suradnika, izjavivši kako je casting pomalo kompliciran zbog toga što uloge koje je napisao nisu idealne za njegove actores amigos. 
 
Osim toga, trenutačno se traže i idealne lokacije za snimanje, koje će biti stacionirane u Madridu, ali i na raznim lokacijama diljem Španjolske. Izgleda kako na Silencio nećemo dugo čekati jer snimanje započinje već u travnju ove godine. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala