Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Judd Apatow dobiva epizodu Simpsona
Ekranizacija starog scenarija "Simpsona" je stvarna ohrabrujuća priča o tome kako nikada nije kasno za ostvarenje snova

Judd Apatow dobiva epizodu "Simpsona"

 Ljubitelji komedije poznatog producenta, redatelja i pisca Judda Apatowa imaju se nečemu novom veseliti. Naime, jedna od skorih epizoda Simpsona nosi upravo njegov potpis. 

Njegov posljednji spisateljski pothvat vidjeli smo u popularnoj i nagrađivanoj humorističnoj seriji HBO-a Djevojke, za koju je pripremio čak 5 epizoda. Judd Apatow poznat je po svojim filmovima Junfer u četrdesetoj i Zalomilo se
 
 
Zašto je baš ova pojedinačna epizoda Simpsona privukla pažnju i zaslužila svoje posebno predstavljanje otkrio je sam scenarist u nekoliko intervjua u posljednjih par mjeseci. Zanimljivost ove epizode pod naslovom Bart’s New Friend je u tome što ju je Judd Apatow napisao prije 25 godina, 1990. godine. 
 
Kako sam Apatow kaže, oduvijek je bio fasciniran idejom kako je iznimno teško odrasti, a taj trajni dječački žar je nastojao inkorporirati u sve svoje radove.
 
 
Kada je bio 22-godišnjak, priča Apatow, i još uvijek pokušavao izgraditi karijeru televizijskog scenarista bio je veliki obožavatelj Simpsona. Stoga je napisao scenarij u kojemu hipnotizirani Homer misli kako je 10-godišnji dječak, a on i Bart postaju najbolji prijatelji.
 
Iako je poslao scenarij producentima, nije nikada dobio presudni potvrdan odgovor. Sve do prošle godine scenarij je ostao nezamijećen dok izvršni producent Simpsona Al Jean nije čuo ovu priču. Tada je napokon pozvao Apatowa da ostvari svoju mladenačku želju i vidi svoju priču u izvedbi obožavanih animiranih likova. 
 
Iako je scenariju trebalo 25 godina da oživi na malim ekranima ipak je uspio, a epizoda će se emitirati 11. siječnja na Foxu.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala