Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava za novu sezonu 'Orphan Blacka'
Objavljen je trailer za novu sezonu znanstveno fantstične serije 'Orphan Black' s Tatianom Maslany u glavnoj ulozi

Najava za novu sezonu 'Orphan Blacka'

 U srpnju ove godine najavljeno je snimanje treće sezone znanstveno fantastične serije Orphan Black, a sada je izašao i prvi trailer koji najavljuje novu sezonu riječima: Ponekad je teško popratiti tko je tko. 

Orphan Black je kanadska televizijska serija koju su stvorili scenarist Graeme Manson i redatelj John Fawcett. Vodeću ulogu serije utjelovila je Tatiana Maslany, a kako serija odmiče vidimo je u ulozi više identičnih ljudi.
Razlog tome je njezino otkriće koje joj pomaže da shvati kako je ona zapravo dio serije klonova koji nesmetano žive diljem zemlje. Serija se fokusira na Sarah Manning, ženu koja preuzima identitet jednog od svojih klonova, Elizabeth Childs. Nakon što svjedoči samoubojstvu Elizabeth Childs ona uskoči u njen život. 
 
Ova uzbudljiva serija osim svog akcijskih i dramskih elemenata sadrži i pitanja o moralnim i etičkim implikacijama ljudskog kloniranja te na zanimljiv način postavlja dileme osobnog identiteta. 
 
Serija Orphan Black je premijerno prikazana 30. ožujka 2013. godine, na kanalu BBC America u Sjedinjenim Američkim Državama. Drugu sezonu mogli smo gledati ove godine s počekom u travnju. 

Osim Tatiane Maslany u glavnim ulogama možete naći i Dylana Brucea, Jordana Gavarisa, Kevina Hancharda, Mariju Doyle Kennedy i Skyler Wexler.
 
Sam video nam ne otkriva previše radnje, no zato nam daje presjek interesantnih likova koje će odglumiti Tatiana Maslany. Trailer je izvanredan prikaz glumačkog talenta ove mlade glumice i jasno ocrtava zašto je upravo Tatiana Maslany višekratno nagrađivana za najbolju glavnu ulogu u dramskim serijama.

Treću sezonu s novih 10 epizoda očekujemo premijerno 18. travnja 2015. godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala