Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snoop Dogg u dokumetarcu ESPN-a
Dokumentarna serija 'Snoop & Son: A Dad's Dream' prikazuje Snoop Dogga i njegovog talentiranog sina tijekom nogometne regrutacije

Snoop Dogg u dokumetarcu ESPN-a

 Znali smo kako Snoop Dogg nije samo popularni celebrity i nakićeni bogati reper, ali njegov novi pothvat, odnosno obiteljski projekt u kojeg se sada zdušno bacio prikazuje ga u novom svjetlu. Iako je ovog puta u središtu pozornosti njegov sedamnaestogodišnji sin, Snoop Dogg ne zaostaje mnogo pa projekt nosi i njegovo ime Snoop & Son: A Dad's Dream. 

Dokumentarni serijal ovoga imena imat će 5 nastavaka, a predstavljen je među ostalim i kao prozor u svijet Snoop Dogga koji je prvenstveno otac i prijatelj svome sinu. Doduše, glavni aspekt ove serije bavit će se uzbudljivim trenutkom u životu Snoopovog sina Cordella Broadusa i potencijalno sjajnoj budućnosti u svijetu američkog nogometa. 
 
Naime, Cordell je iznimno talentirani 17-godišnji nogometaš za kojeg se otimaju velika američka sveučilišta, a sve u svrhu pripreme za igranje profesionalnog nogometa. Ovo su trenutci koji će odlučiti o njegovoj budućoj sportskoj karijeri, a bit će popraćeni budnim okom kamere ESPN-a. 
 
Iako ESPN, veliki američki sportski kanal, serijal naziva dokumentarnim, najava zvuči čudnovato i asocira na reality show, no čini se kako će fokus biti na pravim postignućima s ponešto ozbiljnijom temom.
Osim što će dati uvid iz prve ruke na mlade sportaše i proces rigorozne regrutacije koji je sastavni dio američkog sveučilišnog nogometa (multimilijardske američke dokolice), zavirit ćemo i u obiteljski život Snoop Dogga i njegov odnos s talentiranim sinom. 

Serijal će se emitirati na ESPN-u s premijernim datumom 14. siječnja nadolazeće nam godine, a epizode će trajati 30 minuta. 
Bilo da je riječ o dokumentarnoj seriji, reality show ili pukom zavirivanju iza slavnog zastora, dosadašnje najave pobudile su zanimanje publike.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala