Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jamie Foxx protiv vampira u nadolazećoj akcijskoj komediji Day Shift
Film je predstavljen trailerom, a uz Foxxa glume i Snoop Dogg, Dave Franco i Karla Souza

Jamie Foxx protiv vampira u nadolazećoj akcijskoj komediji "Day Shift"

Iako je Sumrak saga davno završila, Netflix je odlučio dokazati kako su vampiri i dalje zanimljiva tema tako su ovih dana objavili novi trailer za svoj nadolazeći film Day Shift. Glavnu ulogu u ovoj akcijskoj komediji preuzeo je Jamie Foxx, kao lovac na vampire koji samo želi zarađivati za pristojan život.

Trailer nam otkriva kako Foxx preko dana radi kao čistač bazena, ali je njegov pravi posao lov na vampire, što u traileru i objašnjava liku kojeg glumi Dave Franco. No on to ne radi iz zabave već kako bi zaradio za pristojan život. Kako bi postao dio sindikata lovaca na vampire treba pomoć lika kojeg glumi Snoop Dogg.

Netflix je objavio i službeni sinopsis filma:

Jamie Foxx se nalazi u ulozi vrijednog radnika i oca, koji samo želi svojoj pametnoj kćeri priuštiti normalan život, ali njegov normalan posao čišćenja bazena nije dovoljan kako bi zaradio dovoljno te samo služi kao paravan za posao koji mu donosi bolju zaradu: lov i ubijanje vampira kao dio međunarodnog sindikata lovaca na vampire.

Uz već spomenute glumce, u filmu također glume Karla Souza, Meagan Good, Natasha Liu Bordizzo, Oliver Masucci, Steve Howey, Scott Adkins, C.S. Lee i Zion Broadnax.

J.J. Perry, koji je do sada bio najpoznatiji kao koordinator kaskadera, ovim se filmom bacio u redateljske vode te mu je Day Shift redateljski prvijenac. Scenarij zajednički potpisuju Shay Hatten i Tyler Tice.

Akcijska komedija Day Shift na Netflix bi trebala stići 12. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala