Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prosinac na Klasik TV-u
Ovog prosinca osim filmskih premijera Klasik TV donosi hitove tjedna te Klasik na Klasiku - ciklus filmova Rade Šerbedžije

Prosinac na Klasik TV-u

Klasik TV je već počeo sa blagdanskim darivanjem te nam u prosincu donosi mnogobrojne vrhunske filmove domaće produkcije. U filmske premijere tu su i hitovi tjedna te ciklus filmova Rade Šerbedžije.

Među premijerama koje nas očekuju su filmovi Koncert Branka Belana, jedan od najboljih hrvatskih filmova iz 50-ih koji je na programu 4. prosinca. Tjedan dana kasnije stiže akcijska drama Balkanska pravila dok je četvrtak nakon toga rezerviran za klasik Rajka Grlića Samo jednom se ljubi. Na sam Božić možete uživati uz dječji film Zagonetni dječak snimljen prema romanu Ivana Kušana. Premijere sa prikazivanjem počinju u 20h osim Samo jednom se ljubi koji je u 22h.

Uz premijere svaki tjedan imamo i filmski hit tjedna. U nedjelju 7.12. nas očekuje ratni akcijski film Otpisani dok je subota 13.12. rezervirana za ratni spektakl Bitka na Neretvi, najpoznatiji i najgledaniji jugoslavenski film. Tjedan dana kasnije stiže Severina u filmu Duhovi Sarajeva dok je posljednja subota u mjesecu namijenjena za komediju Milana Jelića Moj tata na određeno vrijeme. Svi se filmovi prikazuju u večernjem terminu od 20h.

Svaki ponedjeljak i utorak u prosincu rezervirani su za Klasike na Klasiku uz ciklus filmova jednog od najpoznatijih domaćih glumaca Rade Šerbedžije. Prvi ponedjeljak u mjesecu čeka nas triler San o ruži iz 1986., a sljedeći dan na programu je drama Una snimljena dvije godine ranije.

Ponedjeljak 8.12. dolazi ratni film Hajka, a dan poslije drama Variola Vera. Drama Živjeti od ljubavi na repertoaru je 15.12., a dan nakon dolazi još jedan ratni film Užička republika. Tjedan dana kasnije nas u ponedjeljak očekuje drama Usijanje te u utorak još jedna drama - Osuđeni. Ciklus filmova Rade Šerbedžije završavamo dramama Bravo MaestroVečernja zvona koje su na programu 29. i 30. prosinca. Svi filmovi počinju u 22h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala