Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zdenka Kovačićek i Marija Borić kao Janis Joplin
U "Koktelu" Ide Prester najavljena premijera mjuzikla o Janis Joplin

Zdenka Kovačićek i Marija Borić kao Janis Joplin

U "Hrvatskoj uživo" ponedjeljkom (HTV 1, 16.10-17.40) s Petrom Vlahovom i dalje je najbolji dio "Koktel", koji vodi izvrsna Ida Prester. Marijana Batinić i Petra Nižetić odlično su ispreskakale Vladimira Šeksa, čak su s njim i Lukom Bebićem ručale fiš paprikaš u saborskoj menzi.

Iako slovi kao gurman, Šeks ne zna kuhati, te je na pitanje zna li išta osim ispeći dva jaja na oko, odgovorio kako zna otvoriti konzervu i da je baš nedavno jeo - sardine. Na kraju su "torturašice" prikladno zaključile, uz kadrove Šeksova odlaska u limuzini: "I tko zna kome će još udijeliti opomenu - nama sigurno neće"!

Martina Validžić ("kamikaza" povratnica s Nove TV) imala je dva odlična priloga - o proslavi 10 godina grupe Elemental, sa slatkim kadrovima mladolikih hip hopera s početka karijere i prvim TV minutama iz 2000. godine. Na kraju je novinarka zaključila da za proslavu 20 godina ne očekuje Jarun, već Crveni trg u Moskvi!

Drugi njen prilog bio je pravo otkriće, jer još nitko nije najavio da se radi mjuzikl o Janis Joplin! Već 25.10. u zagrebačkom kazalištu "Komedija" svjetska je premijera, a Janis glume (i pjevaju) Zdenka Kovačićek i Marija Borić - kao mlada Janis! Još kada bi od zarade od predstave obje mogle kupiti - Merecedes Benz!?

Ida je na samom kraju najavila kako upravo traje Zagreb Film Festival te da svi zainteresirani mogu ovaj tjedan pogledati dva koncerta: Laka i Neuvelle Vague!

Sve je jasnije kako bi za urednicu i voditeljicu emisije "Rizzi-bizzi" trebalo staviti Idu Prester!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala