Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Top 5 serija ove jeseni!
Nadolazeća jesen vrvi od novih i uzbudljivih naslova, a mi smo odabrali serije koje imaju snažni potencijal da budu izvrsne i kojima se najviše radujemo

Top 5 serija ove jeseni!

 1. Gracepoint – 2. listopada

Američka interpretacija britanske hit serije Broadchurch. U središtu radnje je policijski detektiv. Svoju poziciju u malom gradiću gleda kao svojevrsnu mirovinu, no otkriće mrtvog dječaka podno litice na glavnoj plaži promijenit će sve. Dok traže dokaze o počinitelju bore se s vremenom, ali i medijskim ludilom koje svakom danom sve više raste.

 
2. Gotham – 22. rujna
 
Gotham istražuje porijeklo poručnika Jamesa Gordona i zlikovaca koji su proslavili Gotham City. U seriji je Gordon i dalje detektiv policijske postaje ali još nije upoznao Batmana, koji je u ovom vremenu još uvijek mali dječak.

 
3. Constantine – 24. listopada
 
Serija prati Johna Constantina, čovjeka koji se bori sa svojom vjerom dok ga proganja njegova grešna prošlost. No, iznenada se nađe u ulozi spasitelja čovječanstva boreći se protiv sakrivenog zla koje prijeti Zemlji.

 
4. Black-ish – 24. rujna
 
Središte serije je mladi obiteljski čovjek koji se trudi usaditi svojoj djeci svoje kulturno nasljeđe. No, to se pokaže problematičnim u sredini u kojoj su okruženi, gdje stanuju uglavnom bijelci visoke srenje klase. 

 
5. State of Affairs – 17. studenog
 
Svojeglava agentica CIA-e je povučena s terena kako bi postala savjetnica predsjednici. Ona preuzima odgovornost za uočavanje najopasnijih prijetnji, a jednistven stil života koji dolazi uz tako visoku poziciju pokaže se kao izazov s kojim se mora boriti.

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    Arista arista @ 15.9.2014. 13:49

    Gotham će se svakako gledati, nažalost jedina nova serija koja me zanima, ova sezona je prilično loša što se noviteta tiče... ako netko ima prijedlog, neka mi slobodno javi. :)

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala