Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.3.
Novi kviz "Superpotjera", nova epizoda plesnog showa "Plesa sa zvijezdama" te odličan izbor novijih i starijih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Superpotjera - novi kviz na HRT-u! U Superpotjeri je prvi put petero lovaca okupljeno u supertim. Samouvjereni do neba, svih petero rade kao jedan. Spremni su upustiti se u bitku sa svima koji dolaze. Stvorili su jedan od najmoćnijih kvizaških timova na planetu pa se postavlja pitanje: Tko ima sve što je potrebno da bi pobijedio lovce?

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Četvrta emisija tematskog naziva filmska večer na male ekrane donijet će brojne plesne stilove i raskošne koreografije posvećene sedmoj umjetnosti. Plesni parovi u svoje će koreografije pretočiti neka od najpoznatijih kinematografskih djela, stoga nema sumnje da će podijem u nedjelju zavladati prava filmska idila.

FILMOVI

John Wick 3: Parabellum, RTL u 20:15 sati
Legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama. U kina je stigao četvrti film, John Wick 4.

Constantine, RTL 2 u 20:15 sati
John Constantine je junak natprirodnih sposobnosti, kadar vidjeti ono što ostali ljudi ne mogu - anđele i demone zamaskirane u obične ljude. Kao mlad, Constantine je pokušao sebi oduzeti život i sada, tražeći demone, pokušava se iskupiti kako ne bi završio u paklu.

Skrivene junakinje, HTV 1 u 21:10 sati
Dok se SAD borio da prije Rusije pošalje čovjeka u svemir, NASA je pronašla neiscrpan talent u frupi afro-američkih matematičarki koje su bile mozak iza jedne od najvećih operacija u ljudskoj povijesti. Temeljeno na nevjerojatnoj istinitoj priči o ove tri žene znane kao ljudska računala, pratimo te žene i njegov brzi uspon unuta NASA-e uz neke od najvećih umova u povijesti.

Vrućina, Doma TV u 22 sata
Film izvrsnog scenarija, s isto takvom glumačkog postavom i nadahnutom režijom Michaela Manna, jedan je od najboljih predstavnika žanra kriminalističke drame.

Top Gun, Nova TV u 23 sata
U režiji istaknutog Tonyja Scotta nastao je veliki filmski hit iz sredine 1980-ih koji je dobrim dijelom lansirao karijeru Tonyja Scotta u prvu lige holivudskih redatelja, ali istovremeno i karijeru Toma Cruisea, koji postaje velika svjetska zvijezda. Nastavak Top Gun: Maverick predstavljen je u kinima prošle godine, više od 30 godina nakon mega uspjeha ovog filma.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala