Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


„Devedesete“ na kanalu National Geographic Channel
Ponovno proživite devedesete u novom dokumentarnom serijalu koji kreće s prikazivanjem već ove nedjelje

„Devedesete“ na kanalu National Geographic Channel

Iznimno putovanje u glavne povijesne trenutke, kulturološka događanja, nove trendove i tehnologije koje su se javile tijekom 1990-ih, a koje su izravno oblikovale svijet u kojem živimo danas pratite od nedjelje 14. rujna u 20.55 na kanalu National Geographic Channel. Dokumentarni serijal dat će nam uvid u ključne događaje koji su obilježili desetljeće i postavili temelje za život u 21. stoljeću.

Najbolje iz devedesetih:Tragedije

Devedesete godine prošlog stoljeća bile su svjedokom nekih od najrazornijih svjetskih katastrofa. Osim medijski eksponiranih slučajeva poput smrti princeze Diane i Giannija Versacea, vidjet ćemo i na neke manje poznate tragedije poput samoubojstava Reda solarnog hrama i potonuća broda Estonija u Baltičkom moru. Serija „90s Greatest Tragedies“ razotkriva neke od najmračnijih trenutaka tog desetljeća kako bi rasvijetlila neke od važnih naučenih lekcija.

Najbolje iz devedesetih
: Nogometni trenuci

Devedesete godine prošlog stoljeća bile su desetljeće koje je svjedočilo kako nogomet ulazi u glamurozno i globalno razdoblje. Igrači su postajali veći, timovi bolji, a novac skandalozan. Ništa više neće biti isto… Međunarodni igrači impresionirali su svijet svojim veličanstvenim vještinama, od Zinédinea Zidanea na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. do nadljudske izvedbe Petera Schmeichela na Europskom prvenstvu 1992. U međuvremenu, novoosnovana engleska Premier liga, potpomognuta višemilijunskim ulaganjem, stekla je ugled najuzbudljivije lige na svijetu, privlačeći međunarodne igrače iz svih dijelova svijeta.

Devedesete: Desetljeće koje nas je povezalo Velika očekivanja


Devedesete: Desetljeće koje nas je povezalo Prijatelji i neprijatelji

Devedesete: Desetljeće koje nas je povezalo Politički nekorektno


Ne propustite novi dokumentarni serijal "Devedesete" od nedjelje 14. rujna u 20.55 na kanalu National Geographic Channel.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala