Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


7. sezona bit će posljednja za Sestru Jackie
Showtime je objavio kako će nadolazeća sezona biti i posljednja

7. sezona bit će posljednja za "Sestru Jackie"

Crna komedija Sestra Jackie o problematičnoj bolničarki koja se bori s ovisnošću uskoro kreće sa snimanjem 7. sezone, ujedno i posljednje.

U glavnoj ulozi Jackie Peyton, tvrdoglave, briljantne, no grešne bolničarke hitne službe u jednoj njujorškoj bolnici pojavljuje se Edie Falco. Serija je zaradila pet Emmyja, uključujući i onu za najbolju glavnu glumicu koju je osvojila Edie Falco, a u svojoj šestoj sezoni imala je u prosjeku 3,4 milijuna gledatelja tjedno.

"Edie je jedna od naših najboljih glumica" izjavio je predsjednik Showtimea David Nevins u priopćenju. "Počašćeni smo što je imamo na našoj mreži. Ona stvara neizbrisive likove, a sestra Jackie nije iznimka. Uvjeren sam da će zadnja sezona završiti njenom pričom kojom će biti zadovoljni mnogobrojni vjerni gledatelji koji su kroz godine bili oduševljeni i, s vremena na vrijeme, zgroženi likom Jackie. Želio bih zahvaliti Edie, nevjerojatnoj ekipi serije i izvršnim producentima Clydeu Phillipsu i Richieju Jacksonu zbog kojih je serija tako uspješna."

U 7. sezoni više neće glumiti dugogodišnji član postave Peter Facinelli, no dobitnik Emmyja Tony Shalhoub pridružit će se ekipi kao doktor hitne službe Bernard Prince.

Kevin Beggs, predsjednik Lionsgate televizije, koja producira seriju sa Showtime-om, dodao je da će se oprostiti sa serijom "s velikom tugom i ponosom." "Smatramo se sretnim što smo bili dio priče Sestre Jackie i veselimo se nezaboravnom završnom dijelu sezone"

B.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala