Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tony Shalhoub kao Monk rješava svoj zadnji slučaj
Predstavljena je najava za željno iščekivani televizijski film "Mr. Monk's Last Case"

Tony Shalhoub kao Monk rješava svoj zadnji slučaj

Ovog prosinca se na male ekrane vraća kultni televizijski detektiv Monk, a ovih smo dana dobili priliku vidjeti i prve najavne kadrove. Televizijski film Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie na slučaj ponovno vraća Adriana Monka (Tony Shalhoub) s njegovim sposobnostima bez premca kada je rješavanje zločina u pitanju.

U novoj priči će se privatni detektiv naći na vrlo osobnom slučaju koji uključuje njegovu pokćerku Molly (Caitlin McGee). Trailer nam otkriva kako ćemo imati prilike i doznati kako je Monk, ekstremni germofob, preživio tijekom pandemije koronavirusom, što zvuči kao njegova najveća noćna mora.

U službenoj izjavi scenarist nadolazećeg filma Andy Breckman i redatelj David Hoberman otkrili su kako će film sigurno pozabaviti promjenama kroz koje je svijet prošao tijekom 14 godina otkako je serija prestala s prikazivanjem:

"Prošlo je skoro 14 godina otkako smo posljednji put gledali Monka na malim ekranima. Svijet se uvelike promijenio od onda i Monk 2023. odražava te promjene. Presretni smo što smo napravili filmsku verziju Monka i oduševljeni što su sve originalne zvijezde entuzijastično prihvatile vratiti se u svoje uloge. Mr. Monk's Last Case je priča koja je snažna, emotivna, smiješna, topla i ima nešto za reći o stanju ljudi. Bit će istovremeno poznata i puna iznenađenja."

Uz Shalhouba, koji se vraća u naslovnu ulogu, u novom će filmu također glumiti Ted Levine, Jason Gray-Stanford, Traylor Howard, Melora Hardin, Hector Elizondo i James Purefoy.

Monk se na svoj posljednji slučaj vraća 8. prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala