Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


5 godina Cinestar TV-a!
Već 5 godina CineStar TV svojim ekskluzivnim sadržajem gledateljima donosi filmsku čaroliju u njihov život

5 godina Cinestar TV-a!

Foto: Blitz

Već 5 godina, 7 dana tjedno, 24 sata dnevno, CineStar TV svojim ekskluzivnim sadržajem gledateljima donosi filmsku čaroliju u njihov život!

Prvi domaći specijalizirani televizijski kanal CineStar TV je pokrenut u lipnju 2009. godine i od tada gledateljima u domove donosi najbolje filmove i serije. Uz najveće hollywoodske hitove i najznačajnije filmske naslove europske kinematografije, donosi i ekskluzivne emisije i popratni sadržaj za sve ljubitelje sedme umjetnosti.

CineStar TV godišnje prikazuje više od 350 filmova, među kojima je preko 250 premijernih naslova te više od 150 odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. Na CineStar TV filmskom kanalu prikazuju se i atraktivni materijali sa snimanja aktualnih blockbustera, intervjui s glumcima i poznatim redateljima te filmske vijesti. Jedinstveni koncept CineStar TV-a u potpunosti zadovoljava potrebu publike za uživanjem u gledanju televizije, bilo da se radi o potrebi za zabavom, emocijom, informacijom, romansom, adrenalinom ili želji da barem na kratko budemo netko drugi. U 5 godina Cinestar TV je emitirao preko 1250 premijernih filmskih naslova!

Najgledaniji je filmski kanal u osnovnom paketu, a godine 2011. pokrenut je jednako popularan adrenalinom nabijen CineStar TV Action&Thriller. Obitelj CineStar TV Channels 2013. godine proširena je prvim domaćim premium filmskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere kanali su prvi domaći kanali koji svoj program prikazuju u High definition formatu slike, a sve premijerne naslove, koji su imali svjetsku kino distribuciju, prikazuju se s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala