Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove sezone Peaky Blindersa dolaze na CineStar TV Action&Thriller kanal
Od 6. prosinca ne propustite premijerno prikazivanje četvrte i pete sezone poznatog epskog serijala

Nove sezone Peaky Blindersa dolaze na CineStar TV Action&Thriller kanal


Od 6. prosinca na CineStar TV Action&Thriller kanalu ne propustite premijerno prikazivanje četvrte i pete sezone Peaky Blindersa, poznatog epskog serijala smještenog u kriminalno podzemlje Birminghama.

Peaky Blinders je gangsterska drama smještena početkom dvadesetih godina prošlog stoljeća. Iako obiluje kostimima, Peaky Blindersi nije još jedna u nizu sladunjavih povijesnih drama. Za početak, serija je smještena u Birminghamu, gradu koji je, usprkos svojoj industrijskoj baštini, rijetko predmet televizijske fikcije. Kritika i gledatelji su je prozvali svojevrsnom birmingenskom Obitelji Soprano.

Serijal pripovijeda priču o Thomasu Shelbyju i njegovoj obitelji koji predvode moćnu bandu. Ime su dobili po običaju ušivanja britvica u rubove svojih kapa, a novac zarađuju od ilegalnog klađenja, pružanja zaštite i crnoga tržišta. Radnja serije je smještena u neizvjesno razdoblje u britanskoj povijesti, kada su zemlju još potresale posljedice Prvoga svjetskoga rata, a u četvrtoj i petoj sezoni dobijemo uvid i u period prije Drugog svjetskog rata kada u zraku visi neobičan osjećaj očekivanja najgorega. Zavidnoj glumačkoj ekipi u prethodnim sezonama s istaknutim Samom Neillom, Cillianom Murphyjem, Paulom Andersonom, Tomom Hardyem, Helen McCrory u četvrtoj i petoj pridružuje se Adrien Brody, Anya Taylor-Joy, Andrew Koji i Sam Claflin.

Scenarist Steven Knight tvrdi kako se serija dijelom temelji na stvarnim događajima, a dijelom na obiteljskoj legendi: To je fikcija utkana u činjenični krajolik. Moj je tata od svoje devete ili desete godine imao uzbudljive uspomene na te ljude. Bili su nevjerojatno dobro odjeveni i moćni i imali su mnogo novca u kraju u kojemu nitko nije imao novaca. Bili su gangsteri.

Iz sezone u sezonu Peaky Blinders uvijek ispuni očekivanja i iznenadi svojom pričom i kreativnošću. Thomas Shelby, nadaleko poznat po svojoj reputaciji, će i u ovim sezonama naći protivnika. Kao i u svakoj prethodnoj, Tommy mora braniti svoju poziciju i obitelj. Broj neprijatelja se povećava i Tommy će se naći na rubu svojih granica mogućnosti. Izdaja, taktiziranje, ubojstva i hod po rubu živaca je već svakodnevica za glavne likove serije. Ulozi su veći pa tako i sukobi. Neugasiva ambicija carstvo Shelbyja neprestano gura dalje i ostavlja prepoznatljiv stil zbog kojeg su dosegli kultni status.

Od 6. prosinca, od ponedjeljka do četvrtka u 20h, CineStar TV Action&Thriller postaje novi dom birmingemske obitelji Peaky Blinders. S visokom podignutom ljestvicom, nove sezone zadržavaju napetost i brutalnost  života kakav nitko od nas zapravo ne bi želio živjeti, ali smo njime i dalje fascinirani.

Za više filmskog sadržaja, svakodnevno pratite raspored emitiranja na web stranici kanala u rubrici RASPORED, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala