Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC: Stipe Miočić vs Fabio Maldonado / Mousasi vs Munoz
1. lipnja u 04:00 podržite Miočića na putu prema novoj UFC pobjedi, a 31. svibnja u 21:00 ne propustite Fight Night: Munoz vs Mousassi - samo na Fight Channel PPV-u!

UFC: Stipe Miočić vs Fabio Maldonado / Mousasi vs Munoz

Ovaj vikend smo uz Miočića: Stipe ganja šestu UFC pobjedu protiv opasnog Maldonada

Veće svjetsko ime, kvalitetniji protivnik i šansa da se možda čak dokopa i izazivačke pozicije. No, Junior Dos Santos ovaj put hrvatskom Amerikancu Stipi Miočiću očito nije bio suđen. Brazilcu je pukla ruka i prisilila ga na otkazivanje meča prije desetak dana u trenutku kada su svi već bili "nabrijani" na ovaj sjajan "matchup". Pogađate, Fabija Maldonada dva puta nije trebalo zvati. Prvi poziv Joea Silve je bio sasvim dovoljan da bi inače borac iz niže kategorije prihvatio vjerojatno najteži ispit do sada u svojoj UFC karijeri. Maldonado je poznat kao fajter kojem "tko i kada" nikada nisu radili previše problema i stoga je vrlo rado uletio protiv našeg Miočića svjestan da je u tom meču i više nego "underdog".

Govoreći o statistikama oba borca, Hrvat je i tu u velikoj prednosti. Od dolaska u UFC je ubilježio pet impresivnih pobjeda, a tek ga je Stefan Struve uspio iznenaditi u Nottinghamu. Među Miočićevim žrtvama su se našla i ugledna imena poput Shanea Del Rosarija, Royja Nelsona i Gabrijela Gonzage. Ukupno u karijeri, "Ohio Express" je skupio 11 pobjeda uz onaj već spomenuti poraz od nizozemskog nebodera. Maldonado je, s druge strane, trenutačno na vrlo dobrih 21-6. Posebno može biti zadovoljan zbog tri posljednja UFC nastupa u kojima je neporažen. Iako je početak njegove UFC karijere izgledao kao potpuni fijasko (0-3), srčanost, hrabrost i nevjerojatna požrtvovnost su ga spasili sigurnog otkaza. Danas je jasno da su čelnici UFC-a donijeli ispravnu odluku jer im je Brazilac povjerenje vratio s tri  uzastopna slavlja. Hrvatska će narednog vikenda priželjkivati kraj tog niza i nastavak onog drugog - pobjedničkog Stipe Miočića.

Kako je priredba u Sao Paolu ujedno i završnica 3. sezone brazilskog The Ultimate Fightera, kao uvod u dvoboj Miočić vs. Maldonado će poslužiti mečevi (finala natjecanja) Antonija Carlosa Juniora i Vitora Mirande u teškoj, te Warleyja Alvesa i Marcija Alexandrea Jr. u srednjoj kategoriji.

MMA fanovi će ipak biti više oduševljeni novim nastupom brazilskog MMA majstora Demiana Maie. Nakon prelaska u velter kategoriju i tri impresivna uzastopna slavlja, Maia je u posljednja dva dvoboja svladan od strane Jakea Shieldsa i Roryja MacDonalda. U Sao Paolu ga čeka dvoboj protiv Rusa Alexandera Yakovleva koji bi ga trebao vratiti na pobjedničke staze. Zanimljivo, Yakovlev je posljednji nastup imao protiv Paula Daleyja na priredbi Legend 2, a pobjeda ga je vinula u elitno društvo i donijela mu potpis s UFC-om. Dakako, meč protiv Maie će mu biti debi u oktogonu.

Noć sa subote na nedjelju 1.lipnja nam donosi spektkualaran UFC Fight Night i obračun Stipe Miočića i Fabija Maldonada. Navinite budulice jer se ovo ne propušta!

UFC Fight Night: Miočić vs. Maldonado

Stipe Miočić vs. Fabio Maldonado
Warley Alves vs. Marcio Alexander Jr.
Antonio Carlos Junior vs. Vitor Miranda
Demian Maia vs. Alexander Yakovlev
Rony Jason vs. Robert Peralta
Ernest Chavez vs. Elias Silverio
Rodrigo Damm vs. Rashid Magomedov
Paulo Thiago vs. Gasan Umalatov
Mark Eddiva vs. Kevin Souza
Matt Hobar vs. Pedro Munhoz

UFC u Berlinu: Mousasi protiv Munoza i "hrpa" europskih debitanata

UFC 99 na kojem je nastupio naš Mirko Filipović i UFC 122 2010. dvije su njemačke priredbe koje su prethodile novom pohodu najbolje svjetske MMA promocije na ovu europsku zemlju. S obzirom na blizinu Nizozemske i ne čudi da je upravo Gegard Mousasi izabran za lice koje će predvoditi event. No, ovom sjajnom Armencu s nizozemskom adresom sigurno neće biti lako s obzirom da će na drugoj strani oktogona stajati uvijek neugodni MMA veteran Mark Munoz.

Bivši prvak Dreama i Strikeforcea je u prošlosti imao problema s hrvačima (Muhammed Lawal) pa bi mu kvalitetno Munozovo hrvanje moglo zadavati dosta problema. Naravno, ako se veteran oktogona na dvoboju pojavi u vrhunskom izdanju kao recimo protiv Tima Boetscha. Munoz će, bez sumnje, dvoboj htjeti što prije preseliti na parter gdje će tražiti svoju priliku iz gornje pozicije. Ako mu to ne uspije, odlični armenski udarač je već osigurao pola pobjede. Dvoboj Mousasi vs. Munozu je tipični obračun stilova. Udarač protiv hrvača, tehnika protiv snage i izdržljivosti. Tko će imati više uspjeha, vidjet ćemo u glavnom dvoboju UFC Fight Nighta 41.

I u "co-main" eventu ćemo gledati jednog Europljanjina i to opet u srednjoj kategoriji. Kanadski Francuz Francis Carmont će snage odmjeriti s Amerikancem CB Dollawayjem. Dvojac u ovaj meč ulazi s različitim uspjesima u posljednjim nastupima. Carmont je uvjerljivo svladan od strane Ronalda Souze koji je uspio prekinuti njegov impresivan niz od šest pobjeda u UFC-u. Dollaway je, s druge strane, u travnju nokautirao opasnog Brazilca Cezara Ferreiru ispravši tako gorak okus poraza od Tima Boetscha. Obojica boraca vrlo dobro stoje u srednjoj kategoriji, no novi poraz Francuzu sigurno ne bi najbolje sjeo s obzirom na njegove visoke aspiracije. Pobjedom bi, s druge strane, opet skočio među potencijalne "contendere" pa mu motiva u dvoboju s Dollawayjem sigurno neće nedostajati.

Za dolazak u Njemačku UFC se pripremio "dovođenjem" nekoliko europskih boraca. Nijemci Peter Sobotta i Nick Hein, Čeh Viktor Pešta, Poljak Pawel Pawlak, Rus Ruslan Magomedov...sve su to novopečeni UFC-ovci koji će debitirati u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Dnevni termin priredbe i početak već u 21:00 sat su sjajna prilika da subotnje večer provedete uz Fight Channel i UFC. Stoga ne propustite UFC Fight Night 41, ove subote 31.5. ekskluzivno na Fight Channelu.

UFC Fight Night 41:

Gegard Mousasi vs. Mark Munoz
Francis Carmont vs. C.B. Dollaway
Luke Barnatt vs. Sean Strickland
Tom Niinimaki vs. Niklas Backstrom

Uvodne borbe:

Drew Dober vs. Nick Hein
Magnus Cedenblad vs. Krzysztof Jotko
Iuri Alcantara vs. Vaughan Lee
Pawel Pawlak vs. Peter Sobotta
Maximo Blanco vs. Andy Ogle
Ruslan Magomedov vs. Viktor Pesta

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala