Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Postanite dio Star Wars ekipe!
Sudjelovanjem u UNICEF-ovoj kampanji 'Star Wars: Force for Change' dobivate mogućnost pojaviti se u novom filmu Zvjezdanih ratova

Postanite dio Star Wars ekipe!

Obožavatelji Zvjezdanih ratova mogu dobiti priliku biti dio Epizode VII. U videu iz Abu Dhabija, gdje se iščekivani film snima, redatelj J.J. Abrams predstavio je novu Star Wars: Force for Change (Zvjezdani ratovi: Sila za promjenu) inicijativu kako bi sakupio donacije i pojačao svjesnost o UNICEF-ovim Inovacijskim laboratorijima i programima koji su usmjereni pomoći najosjetljivijoj djeci svijeta.

Donirajući za tu inicijativu, obožavatelji će automatski postati potencijalni kandidati za pojavljivanje u novom filmu Zvjezdanih ratova Star Wars: Episode VII. Jedan pobjednik i njegova pratnja osvojit će let do Londona, gdje će se većina filma snimati te će dobiti priliku upoznati filmsku ekipu te gledati kako se stvara film. Pobjednika će također preobraziti u jednog od likova u filmu te će postati dio filmske ekipe.

Za svakih doniranih 10 dolara za kampanju preko Omaze platforme za prikupljanje donacija, donatori će automatski ući u nagradni natječaj. Kampanja je krenula već jučer, a završava 18. srpnja. Druge nagrade koje dolaze sa različitim iznosima donacije za kampanju Star Wars: Force for Change uključuju postere, majice, potpisane zahvalnice od Abramsa, limitirane verzije Chebaccine biste, postolje za svjetlosni mač te snimku filma, koji se u kinima očekuje 18. prosinca 2015.

Tijekom videa Abrams također govori o iskustvu rada na filmu iz franšize na kojoj je odrastao kao veliki obožavatelj, nazivajući to iskustvo 'nadrealnim'. "Svi ovi ljudi oko mene koje čujete i vidite nam pomažu napraviti ovaj film i to je nevjerojatna stvar. Biti na ovom nevjerojatnom mjestu čini se nadrealno, raditi s ovim fantastičnim ljudima i raditi na ovom filmu.", kaže Abrams. Redatelja tijekom snimanja videa iznenadi i neočekivani gost.

Pogledajte video u nastavku i uključite se u kampanju kako bi postali dio novih Zvjezdanih ratova.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala