Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


J.J. Abrams ipak radi novi Star Trek film
Abrams je potvrdio svoj angažman na novom filmu s originalnom glumačkom postavom

J.J. Abrams ipak radi novi "Star Trek" film

Proteklih nekoliko godina, otkako je 2016. izašao film Zvjezdane staze: S one strane, priča se o stvaranju još filmskih nastavaka. Nakon nekoliko kreativnih izmjena, Paramount je napokon i službeno objavio kako svakako planiraju napraviti Star Trek 4.

Prošle je godine objavljeno kako će Matt Shakman preuzeti redateljsku palicu, a jučer je J.J. Abrams i službeno potvrdio i svoj angažman na novom filmu, doduše u još nepoznatoj ulozi. Najvjerojatnije kao izvršni producent.

Paramount je također otkrio kako su već počeli pregovori s originalnom glumačkom postavom koju čine Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldaña, Karl Urban, John Cho i Simon Pegg. Pine bi se trebao vratiti kao kapetan James T. Kirk, Quinto kao Vulkanac Spock, a Saldaña kao narednica Uhura. Urban, Cho i Pegg ponovno bi trebali biti dr. Bones, Sulu i Scotty.

Shakman navodno već nadgleda stvaranje scenarija na kojem rade Josh Friedman i Cameron Squires. Za sada nije poznato kakva nas radnja očekuje u novom filmu, ali se očekuje kako će se priča nastaviti izravno na prethodni film, Zvjezdane staze: S one strane.

Unatoč uspjehu prethodnih filmova koji je bio manji od očekivanog, bilo je jasno kako Paramount nema namjeru odustati od stvaranja barem još jednog filma jer im je to ipak jedna od najvećih filmskih franšiza koje posjeduju. Produkcija bi navodno trebala krenuti čim se postignu dogovori s glumcima, a kada bi to moglo biti za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala