Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Top 5 romantičnih filmova za muškarce
Iako romantične filmove vežemo uz nježniji spol, Jerry Maguire, Wall-e ili Beskrajan dan nesumnjivo su favoriti cjelokupne publike

Top 5 romantičnih filmova za muškarce

5. Jerry Maguire (1996.)

Glavna odlika koja odvaja „Jerry Maguirea“ od drugih romantičnih filmova je naglasak koji stavlja na oba lika romantične veze. Prikaz Jerryja i Dorothy ne naginje na ničiju stranu, a glavni lik muškarca nije ograničen na ulogu osvajanja djevojčinog srca. Tom Cruise koji glumi lik Jerrya dominira scenom u impresivnoj interpretaciji dominantnog i uspješnog muškarca. 

4. Wall-e (2008.)

Ovaj romantični animirani film osvaja svoju publiku simpatičnim glavnim junakom koji provodi svoje dane u monotonom čišćenju uništenog planeta Zemlje. Dovoljno je reći da je Wall-e sveznali robotić koji nakon upoznavanja elegantne Eve neočekivanim i smiješnim slijedom događaja spašava ljudsku vrstu na dalekom svemirskom brodu. 

3. Prije svitanja (1995.)

Prije svitanja je film o mladoj ženi i muškarcu koji se upoznaju na putovanju u Europi i zajedno provedu večer u Beču. Iako im je to prva i posljednja noć, provedu je u pokušaju intimnijeg upoznavanja. Radnja se ne zamara osvajanjem i predvidljivim zapletima tipičnim za filmske romanse, a upravo su zanimljivi likovi ono što čine ovaj film različitim i interesantnim muškom dijelu publike. 

2. Casablanca (1942.)

Romantični film s kultnim statusom ima mnoge kvalitete izvanrednog umjetničkog djela. Ne koristeći tipičnu romantičnu priču opravdano je našao mjesto na ljestvicama najboljih filmova ikad snimljenih. Rick je vlasnik bara koji vrijeme provodi u hedonističkim uživanjima. Cigare, alkohol i kocka zaštitni su znak jednog od najupečatljivijih likova koji su gledatelji imali priliku vidjeti, a slika Humphreya Bogarta u elegantnim bijelim odijelima ostala je urezana u sjećanje svih istinskih poklonika sedme umjetnosti. 
 
1. Beskrajan dan (1993.)

Iako romansa nije u središtu radnje i prekrivena je beskrajnim ponavljanjem istog dana, sam zaključak priče ima romantične tonove u pronalasku istinske sreće i povezivanju s drugom osobom. Kao dodatni bonus „Beskrajan dan“ sadrži urnebesno smiješne kadrove raznih pokušaja samoubojstava frustriranog Billa Murrayja.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala