Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.4.
Uskršnji ponedjeljak donosi nove epizode rado gledanih serija i emisija te reprize filmova

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak, 1. travnja.

SERIJE / EMISIJE

What's up Sjever-Jug, HTV 1 u 20:15 sati
U posljednjem nastavku serije istražujemo što se na europskom sjeveru misli o životu na jugu, a što na jugu misle o društvenim rješenjima na sjeveru. Uvažavaju li se razlike ili se odbacuju?

San snova, RTL u 20:15 sati
Croatia se nije iskazala na prvom poluvremenu, ali svi se nadaju da bi Dizel mogao proigrati u drugom dijelu. No da bi se to dogodilo, Alen mora popustiti. Dado i Kristina pripremaju zamku za Nives, ali sami upadnu u nju.

Oblak u službi zakona, HTV 1 u 21:10 sati
Ludvig je pronašao djevojku koju želi namjestiti kao konobaricu u gostionici Baza i spreman ju je oženiti. Jagoda na poslu u staračkom domu postaje ljubavna čežnja postarijeg gospodina, a u dućan obitelji Cmrk stiže blagajnica u koju će se zaljubiti Franjo, budući da mu supruga odavno uskraćuje ljubav.

FILMOVI

Beskrajan dan, HTV 2 u 21:10 sati
Zločest i sebičan (ali urnebesno smiješan) meteorolog prisiljen je ponovno proživljavati jedan te isti dan sve dok ne učini ispravnu stvar. Ovaj simpatični film oduševio je i kritiku i publiku pa se danas nalazi na raznim listama najboljih komedija.

Neobični sako, HTV 3 u 21:45 sati
Neobični sako priča je o skromnom činovniku čiji će se život promijeniti nakon što mu tajanstveni krojač sašije sako koji će mu uz blagostanje donijeti i velike moralne dvojbe.

Put, HTV 1 u 22:20 sati
Kalifornijski liječnik Tom dolazi u Francusku po posmrtne ostatke svog sina poginulog na Pirinejima u oluji na putu sv. Jakova. Da ispuni sinovljevu želju, Tom kreće na hodočašće i završava put.

Pavao, Kristov apostol, Nova TV u 0:35 sati
Luka riskira život kako bi posjetio Pavla, zarobljenog u Rimu, te dokumentirao njegov život i učenja. Sjedeći s Pavlom u sumornoj zatvorskoj ćeliji, Luka otkriva da je Pavao počeo sumnjati u sebe, ali Luka je odlučan širiti evanđelje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala