Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Povratak kralja: Jones na teškom ispitu protiv Teixeire!
UFC 172 u noći sa subote na nedjelju 27. travnja u Baltimoreu, u središtu pozornosti borba za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji

Povratak kralja: Jones na teškom ispitu protiv Teixeire!

UFC 172 održat će se u noći sa subote na nedjelju 27. travnja u Baltimoreu, a u središtu pozornosti biti će borba za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji. Izravni prijenos borilačkog spektakla pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u s početkom u 04:00h iza ponoći.

Jon Jones branit će naslov protiv Glovera Teixeire te pokušati nastaviti niz bez poraza. U ovom je trenutku neporažen u deset posljednjih borbi i nakon meča protiv Alexandera Gustafssona postao je najuspješniji poluteškaški prvak u povijesti UFC-a. Šest je puta obrani naslov prvaka, a sad ga čeka Teixeira.

Borba Jon Jones vs. Glover Teixeira više puta je mijenjala evente, datume i lokacije. Na kraju će se na zadovoljstvo UFC fanova konačno i dogoditi. Teixeira je borac velikog samopouzdanja, za to mu daje pravo i pogleda na sjajan pobjednički niz. Brazilac je slavio u posljednjih 20 borbi i još tamo od ožujka 2005. ne zna kakav je osjećaj izaći s borilišta poražen. Nakon pet pobjeda pod UFC-om dobio je priliku života, priliku koja se dogodi možda samo jednom u životu - napad na naslov prvaka u poluteškoj kategoriji kojom vlada Jon Jones.

"U savršenom svijetu, pobijedio bih nokautom u prvoj rundi. Ipak, znam da me čeka teška borba. Jon je sjajan borac i biti ću spreman za pet rundi. Vidjet ćemo tko će napustiti kavez kao prvak", izjavio je Brazilac kad je potvrđena borba.

"Imam snagu kojom ga mogu srušiti. Uvjeren sam da će moje vještine prevladati ispred njegovih. Puno mi ljudi govori kako bih se trebao boriti protiv njega i upozoravaju me, no ne želim se time zamarati. On bi trebao biti taj koji će se brinuti budući da ću ga nokautirati", rekao je izazivač svjetskog prvaka.

S druge strane Jones je dugo u glavi raščišćavao što se sve događalo u njegovom posljednjem meču protiv Gustafssona.

"Posljednja borba protiv Gustafssona bila je iznimno teška. Pobijedio sam tek nakon odluke sudaca. Nekako sam bio ponižen i to me je dodatno osnažilo za ono što dolazi. Za moje je protivnike to zastrašujuće jer sad sam se poslu posvetio ozbiljnije nego ikad."

Kako se borba približava tako je Jones svjestan činjenice da mnogi žele njegov pad s vrha poluteške kategorije. No, unatoč tome ne sprema neku posebnu strategiju za Teixeiru.

"Nemam poseban plan. Moram bit svjestan onog što me očekuje i respektirati ga. Glover je borac kojeg moram iznimno poštovati. Ima snagu za nokaut u obje ruke. Biti će to vrlo zabavna borba za gledanje.", rekao je aktualni vladar u poluteškoj kategoriji.

Zabavno bi trebalo biti i u ostalim borbama. Zapravo UFC 172 bi trebao biti među najboljim i najatraktivnijim događajima prve polovice 2014. godine. Phil Davis će se boriti protiv povratnik u najjaču svjetsku MMA promociju Anthonyja Johnsona, dok je Tim Boetsch novi protivnik Lukea Rockholda.

Johnson je zaslužio novu priliku nakon što je van UFC-a ostvario niz od šest pobjeda, a protivnik će mu biti Phil Davis, koji vjeruje da je samo jednu pobjedu od napada na naslov prvaka. Jedini problem za Davisa mogla bi biti činjenica da se nije borio od kolovoza kada je kontroverznom odlukom pobijedio Lyota Machidu.

U srednjoj će se kategoriji na suprotnim stranama naći Luke Rockhold i Tim Boetsch. Nakon što je savladao Phillipoua i najavio napad na vrh srednje kategorije, Rockholdu nije bilo potrebno dugo da dobije protivnika. To je Tim Boetsch koji je nakon spuštanje iz poluteške u srednju kategoriju pobijedio u pet od svojih sedam borbi.

U lakoj nas kategoriji očekuje borba između Jima Millera i Yancyja Medeirosa.

U pero kategoriji ćemo vidjeti obračun dvojice mladih boraca. Zajedno će u oktogon Max Holloway i Andre Fili.

Dovoljno razloga da u noći sa subote na nedjelju 27. travnja od 4 sata ujutro pogledate UFC 172 samo na Fight Channelu PPV

UFC 172: Jones vs. Teixeira

  • Jon Jones vs. Glover Teixeira
  • Phil Davis vs. Anthony Johnson
  • Luke Rockhold vs. Tim Boetsch
  • Jim Miller vs. Yancy Medeiros
  • Max Holloway vs. Andre Fili

Uvodne borbe:

  • Joseph Benavidez vs. Tim Elliott
  • Takanori Gomi vs. Isaac Vallie-Flagg
  • Jessamyn Duke vs. Bethe Correia
  • Joe Ellenberger vs. Vagner Rocha
  • Danny Castillo vs. Charlie Brenneman
  • Chris Beal vs. Patrick Williams
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala