Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje nova sezona Šefa slastičarnice!
Buddy Valastro vodi vas u još slađe i neobičnije avanture večeras od 20h

Počinje nova sezona Šefa slastičarnice!

Njegove torte su umjetnička djela, jedan je od najuspješnijih američkih slastičara i predvodnik televizijskog slastičarskog booma od 2009.!

Njegovo ime je Buddy Valastro i on je Šef slastičarnice čija nova sezona počinje danas u 20 sati na TLC-ju!

Buddy Valastro vlasnik je slavne slastičarnice Carlo's Bakery u New Jerseyu u kojoj radi zajedno s čitavom svojom brojnom i živopisnom obitelji. Za njega nema nemogućih zahtjeva, samo izazova koje treba savladati kako bi usrećio najvažniju osobu na svijetu: svog klijenta!

Ove sezone serijal Šef slastičarnice veći je no ikad jer Buddy Valastro uspijeva izraditi naizgled nemoguće oblike torti dok zajedno s obitelji pokušava upravljati Carlovom slastičarnicom u kojoj posao sve brže raste.

Uz dolazak novog osoblja i odlazak nekih starih zaposlenika, pristup ovoj seriji otvoren je na način kakav još niste vidjeli. Iz tjedna u tjedan, narudžbe za torte samo se gomilaju i Buddy se suočava s raznim izazovima: raspon dizajna torti kreće se od uzvišenog do bizarnog.

U drugoj polovici serijala, Buddy se hvata u koštac s čudnom narudžbom za akvarij New Jerseyja i mora izraditi tortu u obliku replike aligatora Mighty Mikea koja teži 362 kg! Osim toga, pravi predivnu tortu za prvu pričest svog jednogodišnjeg sina koja mu pokida sve živce, a kao krunu svega, dobiva narudžbu za tortu kojoj rastu brkovi!

Mogu li se Buddy i njegov tim nositi s toliko narudžbi koje se samo nižu jedna za drugom, ili će ih neobični oblici i sve zahtjevniji dizajni konačno nadvladati?

Doznajte kako nastaju najraskošnije torte i upoznajte najzabavniju obitelj New Jerseya u novoj sezoni Šefa slastičarnice samo na TLC-ju!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    3 0
    SilkyCoco silkycoco @ 10.4.2014. 9:36

    Osim toga, te torte koje rade meni je vrlo upitno jesu li uopće fine. Izgledom su super, ali nitko ne govori posebno o okusu, a meni je okus kolača ili torte najvažniji. Što mi vrijedi torta ko slika, neću si je lijepit na zid nego je jesti.

    Gledala sam i onu emisiju poslije The Next Great Baker i tamo su radili isto dvije torte za neku Kelly, torte prekrasne, ali biskvit na kojem su rađene neki bezvezni, šablonski, krema nula bodova, a tek taj ticino, fondan, kak god se to već zove, puno tih boja, gluposti...

    Daj mi klasik okruglu tortu koja je okusom savršena, a glazura joj baš nije sva ravna i ja zadovoljna. :)

  • #1
    3 0
    blueliking blueliking @ 9.4.2014. 18:47

    Svaka čast na biznisu i radu, ali ne bih ni probala njihove torte, a kamo li jela. Uvjeti izrade su najblaže rečeno nehigijenski, koliko ruku ispremeće tu masu za izradu figura, a da ne govorimo o prenošenju torti i sl.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala