Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Šegrt Hlapić u svim kinima za pomoć Mili Biljanoviću i njegovim sestrama
U nedjelju se država dobrotvorna projekcija filma u kojem glavnu ulogu igra Mile Biljanović

"Šegrt Hlapić" u svim kinima za pomoć Mili Biljanoviću i njegovim sestrama

Foto: Blitz

Darko Biljanović preminuo je od teške bolesti 14. veljače ove godine. Po struci inženjer, široj je javnosti bio poznat kao bloger i povremeni kolumnist jednog portala. Mnogi ga pamte kao svestranu osobu; pjesnika, organizatora koncerata, kuhara i dobrog prijatelja. Iza sebe je ostavio troje djece: 21-godišnju Tamaru, 18-godišnju Nadinu i 13-godišnjeg Milu koji je odličnim nastupom u ulozi Šegrta Hlapića postao mlada hrvatska filmska zvijezda.

Njih troje sada trebaju podršku svih ljudi dobre volje kako bi ostali zajedno, kako bi uredno otplaćivali kredit za stan, kako bi se školovali i kako bi ostvarili svoje snove i snove svoga oca koji im se za života u potpunosti posvetio.



I vi im možete pomoći kupljenom ulaznicom za projekciju "Šegrta Hlapića". Film će u nedjelju 9. ožujka biti prikazan u svim nezavisnim kinima diljem Hrvatske te u multipleksima CineStar i Cineplexx – ukupno na 40 kino ekrana.

Ovu humanitarnu projekciju filma "Šegrt Hlapić" redatelja i scenarista Silvija Petranovića organizira Hrvatski audiovizualni centar. Produkcijska kuća Maydi film i video, distributer filma Blitz film i video i svi kinoprikazivači u potpunosti se odriču prihoda te će oni biti donirani malom Mili Biljanoviću i njegovim sestrama.

Ako još niste pogledali film, uključite se u ovu humanitarnu akciju i provjerite zašto je "Šegrta Hlapića" već vidjelo više od 135.000 gledatelja!

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala