Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


KINOTV na Iskon.TV-u
Kablovski filmski kanal KINOTV se od kraja studenog može naći i na Iskon.TV platformi

KINOTV na Iskon.TV-u

Potkraj studenoga kablovski filmski kanal KINOTV počeo se prikazivati i na Iskon.TV-u, što je još jedan korak u širenju KINOTV-a na sve hrvatske kablovske operatere. Međutim, korisnici Iskon.TV-a moći će besplatno gledati izvrstan filmski program KINOTV-a do kraja ove godine. Naime, pretplatnici Iskon.TV-a od 1. siječnja mogu gledati KINOTV uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci za 4,99 kn/mjesečno, dok će bez ugovorne obveze plaćati 9,99 kn/mjesečno.

Na ovakav korak Iskon.TV i KINOTV odlučili su se jer je filmski program KINOTV-a iznimno dobar, a cijena od 4,99 kuna mjesečno doista je mala u usporedbi s kvalitetom filmova, što se može provjeriti na internet stranici www.kinotv.hr.

Osim toga, ulaskom u ponudu Iskon.TV-a, KINOTV je program osvježio i sa ponudom dokumentarnih filmova. Od prosinca, svaki mjesec na programu KINOTV-a naći će se dva nova dokumentarca, a nakon svakog prikazanog dokumentarca slijedi razgovor sa stručnjakom za temu filma. Tako se u povodu filma Uzmimo lovu razgovaralo sa ekonomskim analitičarem Gustom Santinijem, nakon filma Voda: Esencija života sa saborskom zastupnicom Mirelom Holy, a nakon filma Tyson sa boksačkim trenerom Leonardom Pijetrajem.

Osim toga, već u siječnju sljedeće godine KINOTV nastavlja s hitovima kada će se premijerno prikazati filmovi Predsjednikova ljubavnica sa Billom Murrayem, Osuda sa Hillary Swank, Jane Eyre sa Michaelom Fassbenderom i mnogi drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    1 1
    gorlock gorlock @ 29.12.2013. 15:17

    Dakle ovako što se tiče Kino TV-a, bolje da ga ima i da ih je još više ovakve tematike, a koliko se kome sviđa je očito stvar ukusa. Nadam se da će biti što bolji s vremenom.

    E sad, zahvaljujući vama koji ste komentirali dao sam si truda i usporedio različite TV platforme koje nude KINO TV u svojoj ponudi.

    Najpovoljniji su EVO TV jer ih nude u svojim buketima, pa tako primjerice "buket film i djeca" koji nudi osim KINO TV-a još 13 kanala košta 45 kn. Ako to podijelimo sa brojem kanala dobit ćemo iznos od 3,21 kn po kanalu ( sa pdvom).

    Međutim ako je taj buket u odabiru od moja 3 buketa čiji je ukupan iznos 69,99 kn a sva tri nude otprilike 30-tak kanala (ovisno koje odaberete) tada je prosječna cijena kanala 2,30 - 2,50 kn.

    U svakom slučaju bilo koji osnovni paket bilo kojeg operatera platit ćete u prosjeku 1-2 kn po kanalu (ne računajući nacionalne kanale koji su sastavni dio svakog osnovnog paketa), međutim niti kod jednog operatera KINO TV nije u osnovnom paketu.

    Stoga cijena od 4,99 kn za KINO Tv, nije baš najpovoljnija niti bih se ja samo zbog KINO TV-a odlučio uzeti dodatni paket (kao što već rekoh).

  • #6
    1 1
    ivan1988 ivan1988 @ 22.12.2013. 20:43

    Što ste se raspričali... :)

    Apsolutno je istina da za 5 kn / mj se kino tv i više nego isplati. Mislim da je to svakome vrlo jasno čim pogleda program filmova koji se na njemu nude. Tako da, nema se tu što raspravljati i  nema potrebe za nekom diskusijom jer je stvar jasna. 

  • #5
    2 1
    sara19901990 sara19901990 @ 22.12.2013. 20:33

    ma da, i ja se slažem sa @miloshe. Dakle, ja sam trenutno na promo akciji kino tv-a, ali stvarno ne vidim razlog zašto ga ne bi produžila. Naime, za mizernih 5 kuna dobim super filmove, što je u uspredbi s posudbom samo jednog filma za 10kn neusporedivo povoljnije. a što  se tiče cinestar programa, smatram da je malo precijenjen, te bi se obzirom na hvalospjeve trebali vrtiti ipak malo kvalitetniji filmovi. 

  • #4
    3 2
    miloshe miloshe @ 21.12.2013. 17:53

    s obzirom na to da košta simboličnih 5kn, ja sam super zadovoljan, jer su filmovi stvarno odlični. ako se ne varam, to su filmovi discoveryja, i važno je imati raznolikost na televiziji, a ne 52 cinestarova programa sa samo filmovima blitz produkcijske kuće. monopol nikad nije dobra stvar! 

    ne znam o čemu to ovisi, ali za sad su mi puno zanimljiviji filmovi discoveryja :)

  • #3
    0 4
    gorlock gorlock @ 20.12.2013. 15:29

    Da gledamo isti KINO TV.

    HBO pa i Cinemax, te svakako CINESTAR PREMIERE je apsolutno klasa iznad KINO TV-a.

    Cinestar, Cinestar action & thriler, TV 1000 i KINO TV su po meni u istom rangu, no po meni KINO TV još uvijek nema dovoljno kvalitetne filmove.

     A ta pogodnost od 5 kn mjesečno naravno nije dostupna svima, jer ISKON to ne nudi u tzv. bijeloj zoni.

Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala