Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Regionalna premijera serije Vraške sluškinje
Samo na FOX Lifeu možete pratiti uzbudljivu seriju o sluškinjama na Beverly Hillsu koje znaju i više nego što bi trebale

Regionalna premijera serije "Vraške sluškinje"

Foto: Mediavision

Ne propustite regionalnu premijeru serije Vraške sluškinje koja će se emitirati večeras, 17. prosinca u 20.50 sati na kanalu FOX Life.

U Vraškim sluškinjama ubojstva i kaos sudaraju se u kućama najbogatijih i najmoćnijih obitelji Beverly Hillsa. Klasni ratovi nikad nisu bili tako zabavni i prljavi kao u popularnoj enklavi gdje je osoblje jednako mudro, domišljato, nevjerojatno i doslovno vražje kao i njihovi poslodavci.

Onaj tko zna tajne ima moć pa će se prije kraja sezone otkriti izvanbračne veze i razotkriti mračne tajne dok ćemo doznavati prljave detalje iza šokantnoga ubojstva obožavane domaćice.

Serija prati blisku skupinu sluškinja povezanu njihovim poslovima, životnim borbama i melodramatičnim svemirom „njih i nas“ koji okružuje njihove poslodavce.

Rosie (Dania Ramirez), udovica koja je ostavila sina u Meksiku kad joj je suprug umro, radi kao sluškinja i dadilja za par egocentričnih i uspješnih glumaca, Peri i Spencera Westmorea (Mariana Klaveno i Grant Show).

Pjevačica u usponu Carmen (Roselyn Sanchez) nada se da će njezin poslodavac, pop-zvijezda Alejandro (Matt Cedeno) pomoći pokrenuti karijeru, no Odessa (Melinda Paige Hamilton), njegova vrlo odana domaćica i njezina šefica, neće prezati ni pred čime da joj stane na put.

Zoila (Judy Reyes) viša je sluškinja Genevieve Delatour (Susan Lucci), zahtjevne i emotivno nestabilne bogatašice. Zajedno s kćeri tinejdžericom Valentinom (Edy Ganem) bavi se Genevieveinim ljepuškastim sinom Remijem (Drew Van Acker).
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala