Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za drugu sezonu serije Sweet Tooth: Rogati dječak
Nova sezona na Netflix stiže 27. travnja, skoro dvije godine nakon premijere prve

Stigao trailer za drugu sezonu serije "Sweet Tooth: Rogati dječak"

Foto: YouTube

Fantastična dramska serija Sweet Tooth: Rogati dječak konačno je dobila službeni trailer za drugu sezonu koja na streaming servis Netflix stiže za malo više od tjedan dana.

Odlično prihvaćena post-apokaliptična serija napravljena prema istoimenom stripu Jeffa Lemirea premijeru prve sezone imala je još početkom lipnja 2021. godine te je samo mjesec kasnije dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu. Obožavatelji su jedva čekali objavu datuma premijere nove sezone koja nam uskoro stiže, a koja je nakon teaser trailera od prije tri tjedna jučer konačno dobila i službeni trailer.

U središtu radnje je Gus (Christian Convery) koji je napola čovjek, a napola jelen, u post-apokaliptičnom svijetu u kojem je pandemija nazvana The Sick (H5G9 virus) pobila većinu ljudske populacije i uzrokovala tajanstvena pojavljivanja hibridnih beba koje su dijelom ljudi, a dijelom životinje. Budući da nije jasno jesu li hibridi uzrok virusa ili njegova posljedica, mnogi ih love (takozvani Last Men) i Gus se nakon očeve smrti nađe u velikoj opasnosti.

Putem naiđe na slučajnog zaštitnika Tommyja (Nonso Anozie) s kojim odlazi u Colorado pokušati pronaći svoju majku. Kraj prve sezone ostavio nam je dvije napete situacije: Gusa i njegove prijatelje ulovio je general Abbot (Neil Sandilands) za medicinska ispitivanja, a Tommy je upucan i ostavljen da umre – nova sezona nastavit će se na te događaje.

Seriju je osmislio Jim Mickle, a u ostalim ulogama su Adeel Akhtar, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez, Aliza Vellani, James Brolin i Will Forte.

Druga sezona serije Sweet Tooth: Rogati dječak stiže 27. travnja, a imat će osam epizoda kao što je imala i prva.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala