Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snima se reboot The Naked Guna
Kultnog detektiva Franka Drebina kojeg je izvorno utjelovio Leslie Nielsen tumačiti će Ed Helms

Snima se reboot "The Naked Guna"

Foto: PR Photos

Najnoviji reboot koji se snima u Hollywoodu je "The Naked Gun" (Goli pištolj). Zanimljivo je kako će ulogu kultnog detektiva Franka Drebina kojeg je izvorno utjelovio Leslie Nielsen , tumačiti Ed Helms, svima najpoznatiji iz trilogije "Hangover" i nedavno iz komedije "We're the Millers". Film će producirat Paramount, dok će scenarij potpisati dvojac Thomas Lennon i R Ben Garant.


Podsjetimo kako je Nielsen originalno lik ikoničkog Franka Drebina prvotno tumačio u tv seriji kratkog vijeka "Police Squad!" iz čega je zapravo proizašla i filmska verzija 1988. godine, kasnije franšiza, s prvim dijelom "The Naked Gun: From the Files of Police Squad". 

Potom su uslijedila dva nastavka "The Naked Gun 2½: The Smell of Fear" i "Naked Gun 33⅓: The Final Insult", a sve skupa zarada je iznosila oko pozamašnih 350 milijun dolara (uključujući i seriju).

Za one koje su možda zaboravili, "The Naked Gun" je zapravo parodija na klišeje iz detektivskih filmova koja obiluju stereotipovima. Izruguju se i mnogi drugi filmski žanrovi i stilovi, a film je pun asocijacija na događaje aktualne 80-ih godina.

 

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #9
    2 1
    100001487246231 manuel robbery @ 17.12.2013. 0:08

    @silkycoco objasnio

    Nikakva ogranicenost, komedija nije umrla sa Lesliem umro je njen dobri duh ali jedan ovakav film ne treba dirati, osim toga radi se o filmu koji ima 3 dijela sto je i vise nego dosta.

    Hoce ljudi da zarade malo na staroj provjerenoj formuli a nema se ideja.

  • #8
    3 1
    SilkyCoco silkycoco @ 16.12.2013. 8:58

    Vjerujem da nitko ne misli da su komedije umrle zajedno s genijalnim Lesliejem Nielsenom, ali reboot nekih ovakvih klasika većini smeta. Kao uostalom i većina reboota stvarno legendarnih filmova koji ionako više-manje ispadnu loše.

    Ja uvijek kažem da treba dati šansu i vidjeti, ali ovako nešto ispada samo radi dobre zarade i život na nekoj staroj slavi... (da, da, svi filmovi se snimaju radi profita, but you know what I mean)

  • #7
    3 2
    cala cala @ 15.12.2013. 22:32

    a jeste ograničeni,Leslie Nielsen je umro i to znači da je komedija umrla skupa s njim???

    ja ću prvi reći da je on jedan od najboljih glumaca kada su parodije u pitanju,ali me zaista ne čudi što se hollywood odlučio snimiti još jedan nastavak jer je ovdje riječ o parodiji a ne o nekom epskom filmu,a parodije su zasigurno lakše štivo za snimat,mislim da filmu treba pružiti šansu pa nakon što izađe ocjeniti a ne odmah osuđivati,kada pogledate za koje su sve filmove izbacili reboote onda se ne treba čuditi ovome,a uostalom ako i film ne bude uspješan samo će potvrditi veličinu i genijalnost Leslie Nielsena

  • #6
    1 1
    100001487246231 manuel robbery @ 15.12.2013. 15:49

    Uvreda za najveceg komicara ikada pokojnog Lesliea Nielsena i za sve postovaoce ovog vrhusnkog filmskog ostvarnja.

    Ja ovaj Hollywoodski kvazi trash necu gledati.

  • #5
    3 0
    zolee009 zolee009 @ 15.12.2013. 0:36

    nevidim poantu, legendarnog gospodina Lesliea Nielseana neće nitko nikada zamjeniti/nadmašiti ili bilo što...

Pogledaj sve komentare (9)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala