Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ne bih prihvatio ulogu Batmana da sam mislio da će to biti još jedan 'Daredevil'!
Ben Affleck iskreno je progovorio o fijasku s Daredevilom, ulozi Batmana i zašto vjeruje u novi film

"Ne bih prihvatio ulogu Batmana da sam mislio da će to biti još jedan 'Daredevil'!"

Sredinom rujna Ben Affleck je gostovao je u showu Jimmyja Fallona kad se prvi put osvrnuo na negativne komentare o budućoj ulozi Batmana, a sad je u novom intervjuu za Playboy otkrio zašto je uopće prihvatio ulogu i kako vjeruje da će Batman vs. Superman biti odličan!

"Kad mi je ponuđena uloga, nisam se vidio kao Batman. Nisam je htio prihvatiti. Rekli su mi da ću se savršeno uklopiti u lik jer će ga prilagoditi meni i odmah mi dali da pročitam što trenutno radi redatelj-scenarist Zack Snyder. Ono što sam vidio bilo je fantastično, jedan novi, jedinstveni pristup Batmanu koji je i dalje u skladu s mitologijom. Odjednom sam se uživio u lik i ljudi će to vidjeti i shvatiti baš kao i ja, niti meni eto nije sjelo na prvu... "

Postavilo se i pitanje kako će se novi Batman razlikovati od drugih, posebno od Christiana Balea koji je mnogima pojam Batmana jer je nedavno snimljen. Affleck je ponovio da će lik biti nov, starija i zrelija verzija, ali i dalje prepoznatljiv Batman.

Kako je George Clooney jednom priznao da čuva sliku svoje uloge Batmana na zidu kao podsjetnik što se glumcu može dogoditi ako prihvati ulogu isključivo zbog novca i slave, Affleck je upitan koju bi on fotografiju izabrao.

"Imam ih nekoliko pa bi bilo teško izabrati. Ipak najviše žalim zbog Daredevila. Ubija me to. Volim tu priču, taj lik, ali činjenica da smo toliko zaj* ostaje zauvijek sa mnom. Možda je to i jedan od razloga za motivaciju da budem Batman."

"Želim istaknuti, da sam mislio da će rezultat biti još jedan Daredevil, sam bi se izbacio iz uloge, ne bih je niti prihvatio!", simpatično je iskren Ben Affleck.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    1 0
    TankGirl tankgirl @ 5.12.2013. 20:53

    što više vrijeme prolazi to mi se sve više čini da je ben affleck dobar izbor za batmana.. moglo bi to bit dobro

  • #2
    1 0
    SilkyCoco silkycoco @ 5.12.2013. 15:02

    Kako god bilo, Ben se barem čini simpatičan. Prema svemu sudeći, ta 2015. će bit brutalna s filmovima, sad hoće li to biti dobro ili ne vidjet ćemo...

  • #1
    1 0
    Know1 know1 @ 4.12.2013. 22:52

    Ne znam zašto je Daredevil toliko loše prošao. Meni osobno, taj film je u potpunosti gledljiv (čitaj dobar) i daleko bolji od, recimo, Maguireovog Spider-mana kojeg su svi svojedobno hvalili, a film mi nije ništa posebno, dok mi je, recimo, zadnja verzija sa Garfieldom remek djelo spram Tobeyjeve. Naravno, to je samo moje mišljenje, jer je činjenica da se ukusi razlikuju, no eto, samo kažem.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala