Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Danijela Dvornik u Exkluzivu
Neizbježan i prilog o Simoni Gotovac, Vlatki Pokos...

Danijela Dvornik u "Exkluzivu"

U "Exkluzivu" (RTL, 17.40) voditeljice Vanje Halilović Antonija Mandić razgovarala je s Danijelom Dvornik, dva tjedna od odlaska njenog Dine. U potresnom razgovoru Danijela je priznala da su joj večeri "puno teške... tek onda skužim da sam sama... ulazim u hladan krevet...".

Doznali smo i da rezultati obdukcije još nisu gotovi, a na Antonijino pitanje kako se nosila sa medijskim napisima o predoziranju spremno je replicirala da je znala da će to mediji potencirati. Rekla je decidirano da se nije predozirao, bio je za klavirom tu večer, nije ostavio nikakvu poruku, čak joj je rekao koje meso da odmrzne sutra za ručak...

Na Dinu će je podsjećati stolica na kojoj je baš sjedila te njegov ogrtač - "haljetak", kako ga je zvao... dio njegove odjeće nije još maknula, a vjerojatno ni neće.

"Exkluziv" nije mogao a da se ne osvrne i na jučerašnji trijumf benda Hladno pivo na Jarunu, a pjevačica Martina Vrbos koja se panično boji visine letjela je sa paragliderom, i to joj je bilo uspješnije rješavanje straha no što se osjećala nakon bungee jumpinga!

Predstavljen je film "Tropic thunder" Bena Stillera, doznali smo i da su se pomirile Snježana Mehun i Vlatka Pokos. Simonu Gotovac rado bi da se sljedećih par mjeseci ne mora viđati u ovakvim emisijama, dotaknuta je i afera "Indeks", a sad znamo da su studentici Lani Pavić ostale još dvije godine - učenja.

Novost emisije je nagradno glasanje (ulaznica za Aliciu Keys) za izjavu tjedna. Konkuriraju Sandra Bagarić, Martina Vrbos i Simona Gotovac - koja će sigurno pobacit'- pardon, pobjedit'!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala