Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Exkluziv slavi 500. emisiju!
Povodom 500. emisije došlo je do redizajna virtualnog studija i grafičkog paketa, no koncept emisije ostaje isti

"Exkluziv" slavi 500. emisiju!

Foto: RTL

- Ne mogu vjerovati da smo već na 500. emisiji! Toliko se dobro zabavljamo u našem svakodnevnom radu da vrijeme zaista brzo prolazi. Za tisućitu emisiju tortu radim ja! - rekla je voditeljica "Exkluziv Tabloida" Edita Misirić.

Povodom 500. emisije, došlo je do redizajna virtualnog studija i grafičkog paketa, no koncept emisije ostaje isti – zabavan ali i human s pregršt sadržaja i ekskluzivnih intervjua s hrvatske, ali svjetske šoubiz scene. A da osim ‘žutila’, redakcija "Exkluziv Tabloida" pazi i na one koji nemaju, a treba im, dokazuje i to što su za operaciju malenoj Stephanie Milda iz Zadra, za koju operacija košta 250.000 dolara, u dva dana, nakon emitiranja priloga prikupili 100.000 kn, te su se nakon toga uključili i drugi mediji i organizacije!


Prikupljali su i odjeću, hranu kao i novčanu pomoć u iznosu od  50.000 kn, za pomoć samohranoj majci Nadi Križan i njezinoj petorici sinova iz Suze, koji žive u ruševnoj kući bez struje. Uz pomoć "Exkluziva", i priloga o obitelji Bašić iz Leknena, kojoj je poplava uništila kuću, pa je osmogodišnja Anamarija učila uz svijeće, skupljeno oko 40.000 kn. Bio je tu i prilog o obitelji Tomić iz Oriovca: samohrani otac i dva sina živjeli su u kućerku bez struje i grijanja u jednoj prostoriji. Nakon priloga u "Exkluziv Tabloidu", opremili su im kupaonicu i dječju sobu, pokrili troškove za struju, nabavili zalihe hrane i novac za život, a djecu su odveli na finale showa "Hrvatska traži zvijezdu"!

A kad je riječ o šoubizu, "Exkluziv Tabloid" bio je prvi koji je napravio ekskluzivni intervju sa Severinom, nakon poroda. Napravili su i ekskluzivne intervjue s Britney Spears i Christinom Aguilerom! Bili su jedini koji su uživo pratili dolazak Angeline Jolie u Zagreb, ali i okupili više od tisuću 'Beliebera' u akciji "Justine, hrvatski sine!", za snimanje poziva Justinu Bieberu. Neki su gledatelji, pak, imali priliku upoznati i Britney Spears nakon akcije 'Kad se pretvorim u Britney', dok su drugi zaplesali sa Shakirom na njezinom koncertu, nakon što je "Exkluziv" organizirao natječaj "Zapleši sa Shakirom".

- Ponosan sam na našu okruglu brojku i činjenicu da u dvije godine, koliko postojimo, nismo izgubili ni gram žara i volje za radom. Ovo je najbolji posao na svijetu! - zaključio je na kraju urednik "Exkluziv Tabloida" Dorijan Klarić.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala