Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počeo Volim nogomet, uz Milu Horvat i Sašu Sušeca
Dinamičan početak, padaju golovi, komentatori i Vid Balog, Shorty i Čeči!

Počeo "Volim nogomet", uz Milu Horvat i Sašu Sušeca

Gromoglasno najavljivana nedjeljna nogometna emisija "Volim nogomet" (HTV 2, 16-22.25, uz prekide) konačno je krenula. I odmah otrežnjenje - studio je (ali i ime emisije) isti kao i za europsko nogometno prvenstvo, slično i otvaranje, uz Davorina Bogovića uživo.

U studio su potom ušli voditelji, Saša Sušec i Mila Horvat (i njen ožiljak ispod lijevog koljena), uz tri gosta: Vanja Rupena (miss 1996., ex rukometašica, voditeljica na talijanskoj televiziji), Miroslav Ćiro Blažević i Igor Štimac - jedan od idejnih začetnika ovog projekta.

Nakon kraćih razgovora sa gostima, predstavljeni su timovi komentatora po mjestima, koji će se uključivati u emisiju kad padnu golovi 8. kola Hrvatske nogometne lige, ili se dogodi nešto zanimljivo. U Rijeci utakmicu Rijeka - Osijek komentiraju Drago Ćosić i Nenad Gračan, u Zagrebu susret Zagreba i Intera dvojac Balog - Stjepan i Vid (koji se po njegovim riječima, toliko udubio u nogomet da se pretvorio u loptu!).

Utakmicu Šibenika i Slaven Belupa prate Marko Šapit i Ante Kulušić (ex sudac), Shorty i Maroje Ivandić u Vinkovcima utakmicu između Cibalie i Zadra. Najveći dobitak emisije ponovno je sparivanje legendarnog dvojca Željko Vela i Srećko Bogdan - Čeči, utakmica Croatia Sesvete - Varteks zbog toga mogla bi biti najzanimljivija!

Radi dinamike emisije napadači su bili darežljivi, u Vinkovcima je pao prvi gol, u 7. minuti, za domaćina, a u Šibeniku malo potom. Moglo bi sve do kraja, za okorjele fanove ipak biti zanimljivo, iako će možda više pregledavati satelite, internet, za utakmicama i rezultatima engleske (Chelsea - Manchester United očito će odigrati 1:1), pa i drugih liga.

Nogometoljupci su vjerojatno pratili i jučerašnje popodne na RTL-u, koji je počeo prenositi utakmice engleske lige!

Šlager večeri je utakmica Dinamo - Hajduk, derbi kola i takve će se i ubuduće prikazivati u cjelosti, uživo, nedjeljom od 20 sati. Cijeli "Volim nogomet" završit će oko 22.30 emisijom posvećenom HNL-u, te "Sportskim vijestima" dana!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala